Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Visszatér két műsor és egy sorozat

November közepén három népszerű műsor is új évaddal tér vissza az RTL Klubra

2016. október 21. - emTV.hu

rtlklub.jpgNovember 15-én, kedden elindul a Keresem a családom! második évada Liluval, 17-én, csütörtökön érkezik a népszerű Válótársak második évada, november 18-tól pedig immár péntek esténként láthatjuk a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel.

November 15-én elindul a Keresem a családom! második évada Liluval, aki most is több tízezer kilométert utazott, szinte az egész világot bejárta, hogy megtalálja az eltűnt vagy eltűntnek hitt rokonokat. A műsorba ezúttal is olyanok jelentkeztek, akiket elszakított egymástól a sors, családi viszály, vagy a történelem. Gyerekek a szüleiket, szülők a gyerekeiket, testvérek egymást keresik. Sosem találkozhattak, de vágynak egymásra és végre pontot akarnak tenni a múltra. Tragikus fordulatok, családi drámák és megható, vagy éppen meglepő történetek lesznek a második évadban. Az új évad producere ezúttal is Máté Krisztina, míg a főszerkesztője most is Hadas Kriszta volt.

November 17-én érkezik a népszerű Válótársak második évada, a főszereplő gárda a régi maradt, így továbbra is nyomon követhetik a nézők, hogyan alakul a három válófélben lévő, azaz a Stohl András, Scherer Péter és Lengyel Tamás által alakított férfi kalandja. A cselekmények felkavarásában természetesen női partnereik, vagyis Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter is segít. A főszereplőkön kívül az új évadban is remek lesz a mellékszereplők névsora, így láthatják majd a nézők többek között Nagy Ervint, Dobó Katát, Gryllus Dorkát és Tóth Andit is. Ajánló itt!

November 18-ától pedig immár péntek esténként láthatják a Gyertek át! újabb évadát Sebestyén Balázzsal és sztárvendégeivel. Így a hétvége az RTL Klubon ezentúl már péntek este elkezdődik és érdemes lesz tévé előtt otthon maradni, mert az új évadban közel harminc sztár mérkőzik majd meg egymással.

emTV.hu // M-RTL

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr311826677
süti beállítások módosítása