Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tuti kitűnnének a tömegből a TLC óriásnői

A két méter fölötti nők kihívásai

2016. október 25. - emTV.hu

tlc.jpgA TLC sorozatában olyan nőket ismerhetünk meg, akik átlagosnak nem mondható méreteik miatt különleges kihívásokkal kénytelenek szembenézni mindennapi életükben. Hat különösen magas nő, akik átlagon felüli bátorsággal veszik az élet apróbb akadályait, mint például a ruházkodást.

oriasnok.jpg

Kissé sztereotip, de az alacsonyabb nők gyakran panaszkodnak, ha nem látják a mozivásznat az előttük ülőtől, vagy, hogy sok helyzetben csak magassarkú cipőt hordhatnak. Abba talán még soha nem gondoltunk bele, hogy az ezzel pont ellentétes élethelyzetben lévő nőknek legalább ugyanennyi – ha nem több – kihívással kell szembenézniük.

A TLC műsorának új évadában hat különösen magas nővel ismerkedhetünk meg, akiknek sokszor a teljesen hétköznapi dolgok megoldása is erőpróba. Ott van például a fenti fotón is látható frissen összeházasodott pár, a 201 cm-es Haleigh és 173 cm-es férj, Bryan. Ráadásul egy kis méretű garzonlakásban. Vagy Katja és Julie, a magasságukat tekintve közel fél méteres különbséggel (206 és 157 cm). A 206 cm-es Lindsay bármilyen akadályba ütközik is a termete miatt, nem hajlandó lemondani színészi ambícióiról.

De nem csak Lindsay az, aki makacsul ragaszkodik a boldogságához: a műsorban bemutatott nők mindegyike példaértékű szemlélettel viszonyul átlagosnak nem nevezhető helyzetéhez.

Óriásnők II premier ma 21:00-kor a TLC műsorán!

emTV.hu // LWp Kommunikáció

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9911825799
süti beállítások módosítása