Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szabadulószoba-világbajnokságot rendeznek Budapesten

Márciusban érkezik a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság

2016. november 05. - emTV.hu

redbull.jpgTörténete egyik legkülönlegesebb projektjét hozza el márciusban Budapestre a Red Bull: érkezik a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság, amely összeköti a világ gamereit a szabadulószobákért rajongó közönséggel. Már lehet jelentkezni, a budapesti selejtezőt pedig november 29-én rendezik!

mindgames.gif

Adott egy zárt ajtók mögötti szobarendszer, hatvan perc és egy rakás megoldásra váró ügyességi, illetve logikai feladvány – a szabadulószobák az elmúlt években gombamód szaporodtak el világszerte, köztük hazánkban is, különös tekintettel a magyar fővárosra, amely mára az escape roomok Mekkájának számít. Az egyszemélyes, online játékként indult Mission: Unlock Enoch most továbbfejleszti ezt az ötletet egy alkalmi csapatok közötti versengésre épülő globális bajnoksággá.

A vállalkozó szellemű résztvevők a magyar nyelvű Red Bull Mind Gamers oldalán próbálhatják ki magukat. A logikai feladatokat leggyorsabban megoldók csapatostul továbbjutnak a világszerte negyven helyszínen, közte hazánkban is megrendezett helyi selejtezőkbe, melyet itthon november 29-én, kedden délelőtt tíztől délután hatig rendeznek meg a budapesti Raktár Klubban (facebook event itt), melyen a versenyzőknek húsz perc alatt kell kinyitni egy rejtélyes, digitális kockát. Aki nem tudta magát előzőleg, online kvalifikálni, az a helyszínen újra megpróbálhatja. A középdöntőbe jutók négyfős, nemzeti csapatokba szerveződnek, ahonnan negyven országos csapat jut ki a világbajnokságra, amit márciusában tartanak szintén Budapesten.

Mission: Unlock Enoch escape room selejtező november 29-én a Raktár Klubban!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6611931625
süti beállítások módosítása