Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két tévécsatornán is nézhetjük a Mars meghódítását

A FOX és a NatGeo egyszerre mutatja be a sorozat első részét

2016. november 06. - emTV.hu

natgeotv.jpgIdén még a Telekomosok is láthatják a hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozat első epizódját, melyet jövő vasárnap este kilenckor a FOX és a National Geographic egyszerre vetít. A további részek a NatGeón lesznek, az elsőt hamarosan mi is megnézzük és írunk róla.

A sztori 2033-ban játszódik, amikor a Daedalus űrhajó hat asztronautával a fedélzetén elindul a Mars felé. Az űrmisszió sikerével a történelem során először léphet ember a vörös bolygóra. A cél azonban még ennél is nagyobb: alaptáborokat létrehozni és otthonra lelni a Marson.

A National Geographic azt ígéri, hogy az új, nagyszabású alkotása a jövőbe repíti a nézőket, és egy elképzelt Mars-utazás történetét meséli el, ugyanakkor mégis valósághű marad, hiszen tudományos alapokra helyezve mutatja be a Mars-missziót. Ez a jövőbeli dokumentumsorozat egy olyan újszerű formátum, amelyben egyszerre lehetünk részesei egy izgalmas történetnek, és tudhatunk meg érdekes információkat a vörös bolygóról korunk ismert tudósaitól és kutatóitól.

A sorozat executive producere az Oscar-díjas Ron Howard, akinek nevéhez többek között olyan alkotások fűződnek, mint az Apollo 13, az Egy csodálatos elme, A Da Vinci-kód, vagy az Inferno. A Mars – Utunk a vörös bolygóra kapcsán Howard elmondta, hogy producer társával, Brian Grazerrel olyan műsort akartak készíteni, amely egyszerre érdekes a mozirajongóknak és a tudományos műsorok kedvelőinek, és amely nemcsak a száraz tényeket ismerteti, hanem egészen közel hozza az űrutazás és a Mars-kutatás témáját az emberekhez.

A Mars – Utunk a vörös bolygóra című sorozatot világpremierrel mutatja be százhetvenegy országban a NatGeo. Itthon a National Geographic és a FOX csatornán november 13-án este kilenc órakor lesz a premier, a sorozat további epizódjait pedig a NatGeón követhetjük vasárnaponként.

A sorozat első részét hamarosan bemutatják a hazai sajtónak, illetve szinkron-listát is mutatunk, úgyhogy a témával bővebben is foglalkozunk még az oldalon.

Mars – Utunk a vörös bolygóra premier vasárnap 21:00-kor a NatGeo és a FOX műsorán!

emTV.hu // FOX

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7711931609
süti beállítások módosítása