Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Újranyitják amerikai leghíresebb gyilkossági ügyét

Gyilkosság karácsonykor

2016. november 13. - emTV.hu

idx.jpgKülönösen hátborzongató gyilkossági ügy aktáit nyitják újra a nyomozók. JonBenét Ramsey, egykori gyermek-szépségkirálynő meggyilkolásának aktáit két évtizeddel a bűntényt követően veszik elő újra. A bűncselekmény az ügy körülményeit sorra véve egyre vérfagyasztóbb. Premier ma este!

jonbenet.jpg

Először is, a gyilkosság egy családi házban történt, másodszor karácsonykor, harmadszor pedig az áldozata egy hatéves kislány. Talán ezek alapján sokaknak ismerős is lehet a szörnyű történet, amely húsz évvel ezelőtt sokkolta az egész világot.

1996. december 26-án találták meg a brutális kegyetlenséggel meggyilkolt hatéves gyermek-szépségkirálynő, JonBenét Ramsey holttestét a család saját házában. Húsz év telt el a gyilkosság óta, amely amellett, hogy megrázta egész Amerikát, azóta is az egyik legrejtélyesebb eset a bűnügyek történetében.Vajon ki ölte meg JonBenét-et? A sorozat elemzi a gyilkossági ügy részleteit, megszólalnak a nyomozás vezetői és az üggyel foglalkozó újságírók, valamint bizalmas részleteket hallhatunk a helyszínre elsőként érkező boulderi nyomozótól is. Eddig soha be nem mutatott felvételeket is láthatunk, átélhetjük a gyilkossági ügy felderítésének izgalmait, az országot évtizedekig lázban tartó eset sokkoló fordulatait.

Gyilkosság karácsonykor premier ma 22:00-kor az ID Xtra műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

fb.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr9211957531
süti beállítások módosítása