Exkluzív részlet a holnapi Brutális kémiából

2016. november 18. 13:00 - emTV

Az alumínium és a bróm látványos egyesülése

Pillanatok alatt ezer fokra melegedik fel az az alufólia, amelyre brómot öntünk. Az egyesülés után egy gyönyörű szikraeső látható; az alumínium gyakorlatilag elpárolog. Exkluzív, csak nálunk látható részlet a Brutális kémia holnapi műsorából, melyet szombatonként láthattok a Spektumon.

A Brutális kémia második évadában teljesen új megvilágításba kerülnek olyan unalmasnak tűnő fogalmak, mint a bomlás vagy az egyesülés. Megtudhatjuk, létezik-e a mindent maró sav. Fura hüllők kelnek életre: látjuk majd, hogyan tekereg a szénkígyóvagy a fáraó kígyója, de megszólal az ugató kutya is. Kiderül, ehető-e a brutális mákos guba. Szemtanúi lehetünk annak, ahogy egy zölden világító Zeppelin feltűnik az égen és ellobban egy pillanat alatt. Az új évad ráadásul egy hollywoodi filmforgatással kezdődik. A jelenetben lesz vulkánkitörés, robbanás, levegőbe repülő autó és menekülő városlakók.

Az elmúlt években Kamera Korrektúra-díjakat bezsebelő Brutális sorozat új évadában Vályi István újságíró idén is Nagy Gergő Zoltán vegyésszel mutatja be a kémia legizgalmasabb részleteit. Tábla, kréta és dolgozat nélkül, látványos, szórakoztató és brutális formában. A szereplők a kísérleteket ezúttal sem laboratóriumban végezték, hanem például a Vasúttörténeti Parkban vagy a Budaörsi Repülőtéren, illetve ott, ahová még egyáltalán beengedték őket és vegyszereiket.

Brutális kémia II szombatonként 16:00-kor a Spektrum műsorán!

emTV.hu // AMC

fb.jpg

zzepg.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8211971520
süti beállítások módosítása