Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Holnap rendezi meg az Őrangyalok Napját a Mikulásgyár

Az Ötvenhatosok teréről jelentkezik holnap a Sláger TV és a Sláger FM is

2016. december 06. - emTV.hu

slager_fm.jpgHolnap rendezi meg az Őrangyalok Napját a Mikulásgyár és az Őrangyalok Ligája, amelyről élőben jelentkezik a Sláger FM és a Sláger TV is. Több mint háromszáz halmozottan hátrányos helyzetű gyermek érkezik az eseményre, akiknek dél és délután négy között felejthetetlen élményben lehet részük.

miulas_gyerekek_illusztracio_mti.jpg

A jótékonyság jegyében ugyanis Gerendás Péter, Szandi, Vincze Lilla, Torres Dani, Monita, Zoltán Erika, Bódi Csabi, Dobrády Ákos, Éliás Gyula, Radics Gigi, Sipos F. Tamás, Kökény Attila, Kis Grofo, valamint a Balkán Fanatik, a Happy Gang és a Children of Distance lép fel.

A 103.9 Sláger FM műsora délelőtt tíz órától délután öt óráig Somogyi Zoltán és Dénes Tamás vezetésével élőben az esemény helyszínéről szól a nyolcvanas kilencveneses évek zenéivel.

A Sláger TV három műsorvezetője is ott lesz! Pordán Petra, Tücsi és Leo dél és délután öt között folyamatosan élőben jelentkeznek be az eseményről dél és kettő óra között jelentkező Zenepostában pedig az eseményen résztvevők kérhetnek a helyszínen dalokat.

"Nagy örömmel közvetítünk a szívhez szóló programról. Szeretnénk, ha azok is be tudnának kapcsolódni az Őrangyalok Napja eseményeibe, akik nem tudnak eljönni az Ötvenhatosok terére.  Egy jótékonysági online licit segítéségével egyébként bárki tud segíteni a nélkülöző gyerekek életén. A felajánlott összegért cserébe pedig olyan értékes, sportolók és zenészek által felajánlott ereklyékhez juthatnak, mint például Juhász Roland korábbi válogatott labdarúgó névre szóló egyedi stoplis cipője, melyet a nyári Európa-bajnokságra kapott, Dzsudzsák Balázs által dedikált címeres mez, Dávid Kornél, korábbi egyetlen NBA-kosaras utolsó Chicago Bulls edzőtrikója, vagy éppen Király Viktor féltve őrzött kalapja" – mondta Pónácz András, a Tematic Media Group kreatív producere.

Licitálni az alábbi linken lehet: http://www.orangyaloknapja.hu/aukcio

emTV.hu // GOOD PR SOLUTION // képünk illusztráció! fotó: Mohai Balázs, MTI

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8412028081
süti beállítások módosítása