Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Sherman tábornok hadjárata ma a DoQ-n

Az amerikai polgárháború egyik legismertebb alakja

2016. április 16. - emTV.hu

Az amerikai polgárháború egyik legismertebb alakja, William T. Sherman tábornok már a maga idejében is megosztó személyiségnek számított, és a mai napig az. Az északiak szemében ő volt jóságos Billy bácsi, míg a déliek brutális gyilkosként tekintettek rá. De milyen is volt valójában?

Tovább

Két hétig kódolatlan Paramount Channel

Hétfőtől az ingyenes MinDig TV nézőinek

Az ingyenes földfelszíni digitális platform, a MinDig TV felhasználói április 18. és május 2. között kódolatlanul érhetik el a Paramount Channel műsorát. Ebben az időszakban közel nyolcszázezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a népszerű csatornaemlékezetes filmsikereit.

Tovább

KAP a szingliségről filozofál a Comedy Centralon

Az Édenkerttől a delfinekig – egy őrülten vicces este a humorcsatornán

Miért épp az emberiség a mindent túlélő, uralkodó faj és vajon mit gondolnak rólunk a csimpánzok? Csak egy érdekes téma azok közül, amelyekkel ma este kilenctől Kovács András Péter az élet értelmét keresi a magyar humorcsatornán. Evolúció című önálló estje érkezik ma este.

Tovább

Zöldbe borul a Spektrum

A jövő pénteki Föld napját egy héten át ünnepli a Spektrum

A jövő pénteki Föld napját egy héten át ünnepli a Spektrum. Nem mindennapi tudás birtokába kerül bolygónkról, aki követi a sorozatokat. A bemutatók közt lesz David Attenborough friss sorozata is, amelyet huszonkilenc országban forgatott a világhírű brit természettudós legenda.

Tovább

Mi a közös E.T.-ben és Einsteinben?

Öt plusz egy meglepő tény az E.T. – A földönkívüli című filmről

1982-t írunk. Ekkor mutatták be a történelem egyik legsikeresebb családi fantasztikus filmjét, az E.T. – A földönkívülit. A Paramount Channel ma eleveníti fel az árván maradt idegen történetét – ennek alkalmából, íme, néhány érdekesség Steven Spielberg egyik leghíresebb alkotásáról.

Tovább

Nótár Mary hétszáz fős esküvőn énekelt

Karda Bea és Nótár Mary is feltűnik a Négy esküvő mai adásában

A ma este visszatérő közönségkedvenc Négy esküvő harmadik évadában újra ifjú és kevésbé ifjú párok versenyeznek majd, hogy melyiküknek lesz jobb, élvezetesebb a lagzija. Köztük van Karda Bea, aki hatvan fölött mondja ki a boldogító igent a nála nyolc évvel fiatalabb párjának, valamint Young G is.

Tovább

Ma új évaddal tér vissza a Propaganda

Tilla vendége ma Petrik Andrea lesz

Tilla ezúttal is impulzív, magával ragadó, hatalmas belső tűzzel égő riportalanyok nyomába szegődik, hogy sajátos szemszögén keresztül mutassa be őket. A mai vendége a szabadkai születésű fiatal művésznő, Petrik Andrea, aki jelenleg Nagy Ervinnel forgatja a Kincsem című filmet.

Tovább

Kávét, valaki? Még valaki?

Újabb fotók a Szívek szállodája folytatásából

Pénteken tettünk ki az első fotókat a Szívek szállodája folytatásából, ám most újabb három képet kaptunk a lassan tíz éve véget ért Gilmore-lányok kalandjaiból. A sorozat négy, egyenként kilencvenperces epizód erejéig (tavasz-nyár-ősz-tél) a Netflixen tér majd vissza. A fotók klikkre nagyobbak!

Tovább

Bárki előfizethet a MyTV-re és az HBO GO-ra a Telenornál

A MyTV-hez sem kell már Telenorosnak lenni

Mától a Telenornál tévéelőfizetés nélkül elő lehet fizetni az HBO GO átalánydíjas videotárra. A vállalat mostantól saját ügyfélkörén kívül is elérhetővé teszi MyTV szolgáltatását, amelyen ötven csatorna élő műsora és saját videótára érhető el filmekkel, sorozatokkal. Sajtótájékoztatón jártunk.

Tovább

Ma este MTV Movie Awards

A VIVA-n és Iszak Eszti és Miskovits Marci kommentárjával a Facebookon is

A VIVA-n és a Facebookon is párhuzamosan követhetők lesznek a 25. MTV Movie Awards eseményei, amelyet ma este tíztől közvetít a csatorna. A zenetévé közösségi oldalán Iszak Eszti és Miskovits Marci kommentálja majd a show-t, amelynek házigazdái Dwayne Johnson és Kevin Hart lesznek.

Tovább
süti beállítások módosítása