Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az amerikai polgárháború legszörnyűbb következményei

A Ku-Klux-Klan megalakulása

2016. augusztus 06. - emTV.hu

Feketék ellen elkövetett brutális gyilkosságok, kizsákmányolás és vég nélküli megaláztatás. A DoQ-n ma debütáló Utóhatás – Terror a polgárháború után című film bemutatja a Ku-Klux-Klan megalakulását, Lincoln elnök meggyilkolását és a leghírhedtebb mészárlásokat a polgárháborút követően.

Tovább

Mesés lények a Paramount Channel műsorán

Családi szombatok

A nyár egyik kihívása a szülők számára, hogy mivel kössék le gyermekeik figyelmét a szünidő alatt. A Paramount Channel erre is gondolt: a nyár utolsó hónapjában a legszórakoztatóbb ifjúsági filmekkel és animációkkal várja a kicsiket és nagyobbakat a képernyők elé.

Tovább

Szuper ősz a SuperTV2-n

A TV2 tervei szerint a SuperTV2 ősszel a nagycsatornák sorába lép

Augusztus 29-től kizárólag a SuperTV2-n lesz látható a Jóban Rosszban napi sorozat, az Édes Élet legújabb részei, valamint a Star Academy élő kísérőműsorai is. A napi négy óra saját gyártás mellett egy nagy produkció is képernyőre kerül még az őszi szezonban: a Sztárban Sztár +1 kicsi.

Tovább

Ábel Anita és Tilla a Drágám, add az életed! műsorvezetői

Feltűnik majd Győrfi Pál és felesége, valamint Zoltán Erika és Kátai Róbert is

Folytatódik a TV2 vetélkedője, a Drágám, add az életed! A második évadban továbbra is a párok hölgytagjai licitálnak, míg a pasik végrehajtják a már-már teljesíthetetlen feladatokat. Ebben a szezonban Ábel Anita műsorvezető-társa Till Attila lesz, aki nagyon örül a közös munkának.

Tovább

Az olimpia alatt ingyen érhetők el a sportközvetítések a MyTV-n

Az élő sportközvetítések csábítják a legtöbb magyart a mobiltévézésre

Az olimpia ideje alatt regisztrációs és előfizetői díjtól mentesen lehet majd követni a Telenor MyTV-n az M4 Sport és az M5 csatornákon sugárzott ötkarikás sportközvetítéseket, függetlenül attól, hogy valaki Telenor előfizető-e vagy sem. Sőt! lesz ingyenes a Minimax és AMC open window is!

Tovább

A NatGeo tűzi műsorra Leonardo DiCaprio filmjét

A színész a globális felmelegedésről készített filmet

A NatGeo világszerte, így hazánkban is műsorára tűzi az Oscar-díjas színész és környezetvédelmi aktivista, Leonardo DiCaprio filmjét, aki alkotásában arra keres választ, hogy a társadalom miként mentheti meg az eltűnés szélére került fajokat, ökoszisztémákat és őslakos közösségeket.

Tovább

Megvan a Star Academy zsűrije

Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Király Viktor és Vastag Csaba

Ők azok, akik augusztus 27-től a Star Academy-n keresik és oktatják a jövő sztárjait. A TV2 vadonatúj beköltözős tehetségkutatójának ítészei izgatottan várják, hogy megismerjék az Akadémiára jelentkező énekeseket, akiknek sorsáról a nézőkkel együtt döntenek majd.

Tovább

Illegális gyorsulási versenyek a Discovery-n

A versenyzők új generációjának trónkövetelése

A sebesség megszállottjai újra a kormány mögé ülnek, hogy Oklahoma City utcáin visszaszerezzék az ország leggyorsabb csapatának járó címet. Az Illegális gyorsulási versenyek új évadában ismert arcokkal találkozhatunk, de vajon sikerül a szereplőknek újra bizonyítaniuk? Szombaton kiderül!

Tovább

Olimpia az M4 Sport és az M5 műsorán

M5 a határon túl

Hamarosan kezdetét veszik az Olimpiai Játékok, s ez időtartam alatt a most induló, az állami média több csatornájához hasonlóan Magyarországon ingyenesen fogható M5 is sportcsatornaként működik majd. Felmerül hát a kérdés, hogy a határon túliak nézhetik-e az olimpia magyar közvetítését.

Tovább

Jön Supergirl, visszatérnek a S.H.I.E.L.D. ügynökei

Két premierrel zárja az augusztust a Viasat3

Augusztus 16-án érkezik a Supergirl. A különleges képességű lány Superman unokahúga, akit tizenkét évvel ezelőtt küldték a Földre, ahol a Danvers család fogadta be és tanította meg, hogyan rejtse el erejét az emberek elől. A DC mellett Marvel is lesz, jön a S.H.I.E.L.D. ügynökei harmadik évada.

Tovább
süti beállítások módosítása