Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ilyen volt a Tűzijáték a Duna tévében

Végig sírtam

2016. augusztus 20. - Ádám // emTV.hu

Sokat gondolkodtam hogyan kezdjem e cikket, de bárhogy töröm a fejem, annál jobbat, minthogy én még ilyen szar augusztus 20-i tűzijáték-közvetítést nem láttam, nem tudok. Minden évben elhatározom, hogy írok róla, de már a tavalyit sem mertem megnézni, idén viszont reménykedtem.

Tovább

Elrontotta Az utolsó remény plakátját a Viasat6

Két hiba is van a sorozat magyar poszterén

Flanker hívta fel a figyelmemet arra, hogy az amúgy nagyon fasza Viasat6-os Az utolsó remény (The last ship) plakáton két óriási hiba is van! Te megtalálod őket? A sorozat egyébként augusztus 30-án indul a csatornán, Kanyecc itt írt róla a SorozatGuru-n, ahol szinkronlistát is találsz.

Tovább

Ingyenes életmód csatornaként indul újra a FEM3

Várkonyi Andrea női talkshow-val tér vissza a képernyőre

Szeptember 5-én a TV2-tulajdonos Vajna András új, tematikus életmód csatornája a FEM3 brand név alatt indul útjára. A TV2 legelső kábelcsatornája új arculattal és új(nak mondható) programkínálattal indul újra. Várkonyi Andrea női talkshow-val tér vissza a képernyőre.

Tovább

Ismert hazai pékekkel indul a Paprika Pékség

Az új kenyér ünnepére igazi különlegességet ajánl a TV Paprika

Most hétvégén megállás nélkül, két napon át egyetlen téma körül forognak majd a műsorok: ez pedig a sütés, a péksütemények, a kenyér. A rendhagyó hétvége A kenyér lelke címet kapta, és számos premiert, köztük a TV Paprika vadonatúj, saját gyártású műsorát is elhozza.

Tovább

Íme a Sztárban Sztár versenyzői

A zsűri eredeti formájában áll fel: Liptai, Bereczki, Hajós és Majka

Nem titok többé, kik lesznek a Sztárban Sztár szeptember 11-én induló új évadának versenyzői: Király Linda, Kozma Orsi, Muri Enikő, Nagy Adri, Polyák Lilla és Radics Gigi, valamint Homonnay Zsolt, Kefir, Kocsis Tibor, Mészáros Árpád Zsolt, Vásáry André és Veréb Tamás száll majd versenybe.

Tovább

Szeptemberi premierek az AXN-en

Jön a Quantico és a Stalker, valamint a Sherlock különkiadása is

Szeptember 6-án jön a Quantico, melyben az FBI újoncainak mindennapjait követhetjük végig, akik a felvételi után kiképzésre érkeznek az FBI kiképzőközpontjába. Másnap Zaklatók címmel érkezik a Stalker, de mindezek előtt még jön a Sherlock különkiadása is, A szörnyű menyasszony.

Tovább

Újabb DC-s sorozat indul a Viasaton

Jönnek a holnap legendái, a szinkronlista is legendásnak ígérkezik

Jövő hét szerdán indul a DC-univerzum negyedik szériája, A holnap legendái című sorozat. A zöld íjász, Flash és Supergirl után most újabb képregényhős érkezik, Rip Hunter, az Időmester személyében, aki a halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-t próbálja meg csapatával legyőzni. Szinkronlista a posztban!

Tovább

Ma este a hadihajók világába kalauzol minket a DoQ

Csatahajó épült a World Trade Center romjaiból

A USS New York csatahajót 1911. szeptember 11-én kezdték építeni. A tragikus események örök mementójául a haditengerészet éppen készülő új hadihajóját a kilencven éves elődről nevezték el, monumentális testéhez pedig több tonnányi acélt használtak föl az ikertornyok törmelékéből.

Tovább

AXN open window a UPC Direct-en

Az ingyenes hónapban premierek is lesznek az AXN-en

A UPC Direct előfizetői közel egy hónapon át élvezhetik az AXN csatorna műsorait köszönhetően a kódolatlan időszaknak, amely augusztus 24-én kezdődik és egészen szeptember 23-ig tart. A négy hét alatt egy online nyereményjátékot is szervez a szolgáltató a premierekhez kapcsolódóan.

Tovább

Vasárnaptól Kívánságkosár a Muzsika TV-n

Október 8-án hat kategóriában Arany Hangjegy díjátadó is lesz

Vasárnap indul a Kívánságkosár, a Muzsika TV új műsora, melynek egyik különlegessége, hogy akár videóüzenetben is elküldhetik szeretteiknek a nézők a kedvenc klipjeiket vagy műsor-részleteiket. A műsor házigazdája Ladinek Judit, a Madách Színház színésznője lesz.

Tovább
süti beállítások módosítása