Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ingyenes életmód csatornaként indul újra a FEM3

Várkonyi Andrea női talkshow-val tér vissza a képernyőre

2016. augusztus 19. - emTV.hu

fem3.jpgSzeptember 5-én a TV2-tulajdonos Vajna András új, tematikus életmód csatornája a FEM3 brand név alatt indul útjára. A TV2 legelső kábelcsatornája új arculattal és új(nak mondható) programkínálattal indul újra. Várkonyi Andrea női talkshow-val tér vissza a képernyőre.

A TV2 közleménye szerint az "új csatorna programkínálatát prémium vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi. A FEM3 elsősorban a női nézőket célozza meg, azokat, akik szívesen kapcsolnak egy olyan csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják".

Folytatódik és fiatalos hangvételt kap a FEM3 Café, ami ezentúl életmód magazinként jelentkezik majd. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új műsorvezető lesz: Mádai Vivien és Kinter Oszkár, valamint Polyák Lilla és Stohl Luca.

A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című nőknek szóló talkshow hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.

A Joshi, a legjobb barát (jesszus!) című vadonatúj beszélgetős műsorban "baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel". A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula.

A saját gyártás mellett, számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, DIY világából, ami egyébként a csináld magadot (do it yourself) jelenti. Íme néhány cím a tartalomból: Álmaim első otthona (My first home), Mániákus utazó (Travel Bug), Menyasszörnyek (Bridezillas), Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911). Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera), Antonio megjavítja! (Fix it & Finish it), David Tutera: A sztárszervező (David Tutera: CELEBrations).

A  MinDig TV ingyenes földfelszíni digitális platformon biztosan elérhető lesz a FEM3, továbbá a UPC Digital Gold csomagjában is. A TV2 azt ígéri, folyamatosan tárgyal a terjesztési partnerekkel, hogy szeptember 5-re minél több háztartásban elérhető legyen a csatorna.

A FEM3 új arculatát is az Umbrella csapata készítette.

emTV.hu // TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr810427468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása