Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tovább csúszik a Star Trek: Discovery premiere

A januári premierből május lett, most nyár

2017. január 19. - Ádám // emTV.hu

std.jpgÚgy tudni, hogy a sorozat premierjét valószínűleg ismét elhalasztják, és a májusi bemutatóról is le kell mondanunk. Az ok, hogy a készítők inkább jobb, mint gyors munkára törekednek. Jó hír viszont, hogy James Frain személyében igazi sorozatveterán csatlakozik a szereplőgárdához.

james_frain.jpg

James Frain Sareket, Spock apját fogja alakítani az új sorozatban. Sarek karaktere emblematikus a Star Trekben; A Mark Lenard által megformált karakter az eredeti és az animációs sorozatban, valamint Az új nemzedék alcímet viselő spinoffban is feltűnik, illetve szerepel a Spock nyomában, A hazatérés, és A nem ismert tartomány című Trek mozikban. A végső határban Jonathan Simpson, a 2009-es első Kelvin idővonalas rebootban pedig Ben Cross alakította.

James Fraint a magyar nézők leginkább A rejtély, a True Blood, A köpeny, a Grimm, a Carter ügynök, és az idehaza most is futó Gotham, illetve Orphan Black című sorozatokból ismerhetik.

Kevésbé jó hír viszont, hogy a sorozat premierjét valószínűleg megint tovább halasztják. Információink szerint nyárig kell várni az új Star Trek sorozatra. Az ok ismét, hogy a készítők inkább jobb, mint gyors munkára törekednek.

A szereplőkkel kapcsolatos hírekről itt és itt írtunk, itt arról, hogy Doug Jung szerint hasonló filmes, sorozatos univerzum járna a Treknek, mint a Wars-nak, emitt egy pletykáról a sorozat főcímzenéjével kapcsolatban, ebben a posztban pedig a torontói forgatási helyszínt mutattuk meg.

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatban, lájkold a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook- oldalt!

emTV.hu // köszönjük Dave segítségét

fb.jpg

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8512138287
süti beállítások módosítása