Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Idén is volt Viacommunity-nap

Nickelodeon-figurákkal festették tele a falakat a Viacom karitatív napján

2017. május 17. - emTV.hu

viacom.jpgA Viacom minden évben megrendezi karitatív eseményét, azaz a Viacommunity-napot, melynek keretén belül idén Dallos Bogi énekes, Marton Adrienn modell, és Janklovics Péter humorista segítettek a Pető Intézet játszóterének szépítésében. A gyerekek tévéelőfizetést is kaptak.

martonadrienn_janklovicspeter_viacommunityday.jpg

A hazánkban egyebek mellett az RTL Spike, a Comedy Central, a Paramount Channel, az MTV, a VIVA tévécsatornákat működtető Viacom médiavállalat dolgozói évről évre önkéntes munkájukkal segítve járulnak hozzá a közösségi élethez. Számos szervezetnél megfordultak már az évek során, jártak idősek otthonában, gyermekkórházban, tavaly pedig a Hűvösvölgyi Gyermekotthon környezetét varázsolták szebbé. Az idei Viacommunity-napon a Pető Intézet gyermekeinek arcára csaltak mosolyt azzal, hogy újrafestették az intézmény kerítését, rendbe tették a játszóteret körülvevő parkot, valamint a Nickelodeon olyan népszerű rajzfilmsorozatainak hőseit festették a falakra, mint például a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Mancs őrjárat vagy a Tündéri Keresztszülők. A jótékonysági akcióhoz a Telekom is csatlakozott, mely tévés szolgáltatással látja el az intézet bentlakásos helységeit.

A humorista és a Class FM Morning Show egyik műsorvezetője, Janklovics Péter is részt vett a karitatív eseményen: "Felemelő érzés volt segíteni a Viacommunity-napon, nagyon örültem, hogy a kezem munkájával én is hozzájárulhattam a művekhez, bár lehet ebben nem lesz köszönet. Azt javaslom a gyerekeknek, majd messziről nézzék a rajzokat" – tréfálkozott Péter, aki gyakran lép fel olyan esteken, ahol a bevételt teljes egészében jótékony célokra fordítják. "Soha nem tartottam magam világmegváltónak, de a gyerekemet biztosan arra fogom nevelni, hogy jótékonykodjon. Mindenki azt mondja, hogy neki is kevés pénze van, miért adjon másnak, de ez nem igaz, mert lehet tevékenyen is segíteni. Sőt az a legnagyobb adomány, ha az ember a saját keze munkájával segít másoknak."

Janklovics Pétert láthatjuk egyébként a Comedy Central Mélyvíz című minisorozatában is, melyben Kovács András Péterrel közösen úszómestereket alakítanak. A tavaly készült produkció hamarosan új részekkel folytatódik; a két humorista ezúttal viszont pincérként nevetteti meg a csatorna nézőit. A forgatás hamarosan kezdődik, melyre a közeljövőben az emTV.hu is ellátogat.

emTV.hu // Red Lemon Media

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6012511841
süti beállítások módosítása