Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Interjú a USS Discovery kapitányával

Isaacs: "A Discovery valami egészen új, mégis nagyon ismerős lesz!"

2017. május 19. - Dave // urszekerek.hu

poen.jpgJason Isaacs a hivatalos casting hírek óta először nyilatkozott a Star Trek: Discovery-ről. A címszereplő hajó kapitányát alakító Isaacs a GoldDerby-nek adott interjúban elsősorban a The OA című misztikus drámasorozatban játszott karakteréről beszélt, de a riporter a Discovery-ről is kérdezte.

A színész először a sorozattal kapcsolatban már szinte közismert titoktartási egyezséggel viccelődött, azért volt néhány dolog, amit meg tudott erősíteni: "Annyit el tudok mondani, hogy elképzelhetetlenül jó dolog forgatni. Úgy érzem magam, mint egy ötéves gyerek, mikor azokat az eddigi sorozatokból jól ismert mondatokat mondom ki. De bármi több, amit mondanék, csak előre elrontaná... Úgy gondolom, az már elég nyilvánvaló a rajongók számára, hogy amit mi most itt csinálunk, az Star Trek... de nem olyan, mint ahogy eddig ismertük. Egy csomó dolgot változtattak [az alkotók], szóval valami egészen új, mégis nagyon ismerős lesz..."

Isaacs mesélt a Star Trek ismeretének háttérről is, elmondva, hogy felnőve, a családjával nézte, és amikor később újranézte, akkor kezdte el igazán értékelni az eredeti sorozat színészeit: "William Shatnert és Leonard Nimoy-t látva rájöttem, milyen zseniálisak voltak, és hogyan emelték a hétköznapit epikussá. A készítőknek nem volt pénze és rendes költségvetése, hétről hétre annyi eszközből játszottak, mint egy középkori színház, és mégis lélegzetelállítóan és univerzálisan csinálták. Shatner például valahogy a leghétköznapibb szöveget is Shakespeare-i emelkedettséggel tudta átitatni. És ez nem könnyű. Én magam ezt kihívásnak tartom, még gyerekcipőben járok, de igyekszem megfelelni..." – mondta.

Lorca kapitány első tisztjét, a sorozat főszereplőjét, Michael Burnhamet alakító Sonequa Martin-Greennel készült interjút itt olvashatjátok! Az eddig bejelentett szereplőkről és szerepükről itt láthattok listát, míg a napokban nyilvánosságra hozott promókat pedig itt találjátok!

Ha nem akartok lemaradni a Star Trek: Discovery-vel kapcsolatos legfrissebb hírekről, érdemes lájkolnotok a sorozattal magyar nyelven foglalkozó Facebook oldalunkat!

emTV.hu // GoldDerby // TrekMovie

urszekerek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6712512633
süti beállítások módosítása