Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Saját gyártás és premierek ősszel az AXN csatornáin

Az Elfeledve című saját gyártás és a Blöff mellett japán anime-dalfesztivál is érkezik

2017. augusztus 20. - emTV.hu

A Sony prémium saját gyártású krimisorozata, az Elfeledve mellett a második évaddal indul a Quantico és A nagy fogás, valamint eddig itthon nem látott részekkel folytatódik az NCIS: New Orleans harmadik, valamint a Született detektívek hetedik évada, illetve új izgalmakat ígér a szeptemberben érkező angol vígjátéksorozat, a Blöff is. Emellett az AXN Black elhozza a tavalyi és az idei Animax Musix nevű japán anime-dalfesztivált is.

animax_musix.png

Az Elfeledve című Sony exkluzív saját gyártású sorozat szeptember 26-án 21:55-kor indul az AXN műsorán. Az amerikai krimisorozat középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak. A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja.

Országos tévépremierekben sem lesz hiány ősszel, szeptember 4-én, hétfőn este tizenegy órától lesz újra látható a Quantico című amerikai sorozat, amelynek második évadában Alexnek már a Farmon, azaz a CIA titkos kiképző központjában kell bizonyítania. Főhősünk a kémkedés sötét világának rejtelmei között egy halálos összeesküvés közepébe csöppen, amely nemcsak az amerikai állampolgárok, de a világon sok más ember életét is veszélybe sodorja. A Született detektívek hetedik évada eddig itthon még nem vetített részekkel szeptember 5-től hétköznaponként délután négy órától kerül képernyőre. Jane Rizzoli nyomozó és Maura Isles igazságügyi orvosszakértő minden erejével Alice Sands-t keresi. Eközben egy új szerelem is elkezd kibontakozni. Szintén országos tévépremierként, harmadik évadával folytatódik az NCIS: New Orleans szeptember 7-én este kilenc órától, valamint A nagy fogás című sorozat is szeptember 16-án délután hattól, amelynek második évadban Benjamin Jones feladja magát az FBI-nak, hogy megmentse Alice-t a jogtalan bebörtönzéstől.

Szeptember 15-től, péntek esténként tizenegy  órától kerül képernyőre a Blöff című amerikai - angol vígjátéksorozat első évada, amely népszerű elődje, a Guy Ritchie által rendezett filmhez hasonlóan egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe.

Keddenként este tizenegytől órától folytatódik a Magánügyek című amerikai jogi drámasorozat második évada, míg szerda esténként kilenctől folytatódik a Feketelista: Megváltás című sorozat. Szeptember 5-én, kedden este tíz órától a Tanúk című francia sorozat második évadának záró epizódját, míg szeptember 21-én a Született detektívek című sorozat hetedik évadjának befejező részét tekinthetjük meg.

Az AXN szeptemberi filmkínálatában Russell Crowe-val és Joaquin Phoenix-szel izgulhatjuk végig a Gladiátor című filmet. A Hamisító című amerikai krimiben John Travolta vállal lehetetlennek tűnő feladatot, míg a Pokolba a szerelemmel című amerikai vígjátékban Renée Zellweger és Ewan McGregor párosának szurkolhatunk egy egész estén át.

Az októbertől már Sony Movie Channel néven működő AXN Black csatornán szeptember 9-én és 16-án láthatjuk a legrangosabb japán anime-dalfesztivált, az Animax Musix 2016 Yokohama Extended 1-2-t és annak folytatását szeptember 23-án és 30-án az Animax Musix 2017 Osaka Extended 1-2.

Az AXN White csatornán a Tanúk című francia sorozat első majd második évadát tekinthetjük meg szeptember 2-től és 23-tól.

emTV.hu // Eurolex

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1812764298
süti beállítások módosítása