Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Játékszabályzat a kvízekhez az emTV.hu által szervezetett közösségtalálkozókon

2017. október 23. - emTV.hu

Jelen részvételi- és játékszabályzat az emTV.hu által (a továbbiakban: Rendezvényszervező), alkalmanként külső játékszervező (a továbbiakban: "Játékszervező") bevonásával rendezett, úgynevezett közösségtalálkozókon megtartott kvízek (a továbbiakban: "Játék") része, és azt hivatott szabályozni.

A Játékban egyedül vagy kétfős csapatban részt vehet minden cselekvőképes természetes személy (a továbbiakban: "Játékos"), akit a Rendezvényszervező vagy a Játékszervező korábban a Játék ideje alatt vagy azt követően nem zárt ki egy előző Játékból. A Játék során a Játékosnak helyesen, a legnagyobb arányban jól kell megválaszolnia a kvízmester vagy kvízmesterek által felolvasott, illetve a monitoron megjelenő kérdéseket, a Rendezvényszervezők által biztosított úgynevezett kvízlapon, melynek hátoldalán szintén megtalálható ez a Játékszabályzat, és azt az aláírásukkal a Játékosok elfogadták. A nem aláírt kvízlap érvénytelennek számít és kizárással jár. A sikeres Játékhoz nyolc kategóriában harminckét kérdésből kell a lehető legtöbb esetben helyesen kiválasztania a Játékosnak a kvízmester vagy kvízmesterek által szintén felolvasott, a monitoron is látható válaszlehetőségek közül.

A Játék végén a kvízmester vagy kvízmesterek ismertetik a helyes válaszokat. Minden helyes válaszért a kvízlapon az adott kérdéssorban látható pont szerezhető meg. A pontok összeadása után megkezdődik az eredményhirdetés. Pontegyenlőség esetén a kvízmester vagy kvízmesterek által feltett villámkérdés dönt. Az első három helyezett díjat kap. A főnyereményt a legtöbb pontot elért Játékos vagy csapat kapja.

Amennyiben a Játékszervező időközben eláll a felajánlott nyereménytől vagy nyereményektől, illetve az emTV.hu által előre nem látott következmények miatt lehetetlenné válik annak teljesítése, valamint további egyéb vis maior esetekben, a Rendezvényszervezőnek joga van azt egy azonos értékű nyereménnyel kiváltani, és azt átadni a nyertesnek. Az emTV.hu nem vállal felelősséget a Játékszervezők által felajánlott nyereményekért, de minden probléma esetén igyekszik kárpótolni a nyertes Játékost vagy Játékosokat. Ennek kapcsán a Játékosok az emTV.hu portfólió és munkatársai, valamint az esemény társszervezőnek és szponzorainak rossz hírnevét nem kelthetik.

A Játékban való részvétellel a Játékosok elismerik, hogy teljes körűen megismerték a Játékszabályzatot, a kvízlap hátoldalán aláírásukkal ellátták, és azt feltétel nélkül elfogadták, valamint, hogy a nyertes Játékosok email címét a Rendezvényszervező szükség esetén átadja a partner Játékszervezőnek. A Rendezvényszervező a Játékosok adatait más, harmadik félnek nem adja át, kereskedelmi célra nem használja, nem tárolja és nem értékesíti.

A Játékosok kizárólag úgy vehetnek részt a Játékban, ha tudomásul veszik, és aláírásukkal ellátják a kvízlap hátoldalán is megtalálható Játékszabályzatot. Amennyiben a Játékos a Játékszabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni. Szükség esetén a rendezvény főszervezője saját hatáskörben is hozhat döntést.

Amennyiben a nyertes Játékos nem felel meg a Játékszabályban rögzített bármely feltételnek, kizárásra kerül.

A nyeremény készpénzre, illetve egyéb kedvezményre nem váltható, kereskedelmi forgalomba nem hozható és semmilyen módon nem értékesíthető tovább.

A Rendezvényszervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben visszaélés gyanúja merül fel bármely Játékossal kapcsolatban, annak kivizsgálásához információt kérhessen a Játékostól, illetve a kivizsgálás időtartamára felfüggeszthesse a Játékos részvételét és a nyereményének átadását.

Kérdés esetén küldj e-mailt a blog@emtv.hu címre!

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1713055198
süti beállítások módosítása