Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Quentin Tarantino készítheti a következő Star Trek filmet

2017. december 05. - FCs.

A Deadline meglepő, de mindenképpen érdekfeszítő értesülései szerint a kultikus megítélésnek örvendő Quentin Tarantino már el is kezdte a következő Star Trek mozival kapcsolatos ötleteinek a kidolgozását, meglátásaival kapcsolatban pedig a Paramount stúdiót, és magát JJ Abrams-et is felkereste. Ha a koncepció a stúdiónak is bejön, Abrams lenne a producer, Tarantino pedig akár meg is rendezhetné a darabot.

taratntino_trek.jpg

Bár Tarantino jellemzően saját ötleteinek kidolgozását viszi nagyvászonra, ettől eltekintve létező franchise-okon történő közreműködése sem példa nélküli, igaz, ez eddig csak a tévéképernyőkön történt meg: egy-egy epizód rendezését már lebonyolította a CSI: Helyszínelők, valamint a Vészhelyzet című sorozatokhoz kapcsolódóan.

JJ Abrams jelenleg a Star Wars kilencedik részén történő további munkálatokban vesz részt, Tarantino pedig a saját, Manson-gyilkosságok idején játszódó filmjével foglalatoskodik (amiben Sharon Tate színésznő szerepét Margot Robbie kaphatja). Mivel saját filmje is csak 2019-ben jelenik meg, a Star Trekkel kapcsolatos tervek megvalósítására a legjobb esetben is nagyon sokat kell várnunk, ha egyáltalán igazak az ezzel kapcsolatos információk. A Paramount egyelőre nem erősítette meg a projekttel kapcsolatos értesülést.

Bármi is történik a jövőben, meglehetősen kíváncsiak lennénk egy Tarantino által megvalósított Star Trek mozifilmre. A témával kapcsolatos érdeklődéséről és elhivatottságáról eddig is voltak sejtéseink, valószínűleg nem véletlenül kezdte egy régi klingon mondással az egyik legnépszerűbb filmjét.

emTV.hu // Deadline

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5413437607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása