Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Badár Sándor túlélési tanácsai ma este

500 felesleges cucc: Badár Grylls tanácsai túrázóknak

2017. február 24. - emTV.hu

A pálinka elengedhetetlen a világításhoz és a medvék elleni védekezéshez. Egy igazi kalandor minden eshetőségre felkészül. Vagy mégsem? Ma este kilenckor a Comedy Central műsorán Badár Sándor tévében még sosem látott önálló estjéből kiderül, hogyan is túrázik valójában a magyar.

Tovább

"Bevállalja? Igen vagy nem?"

Álláspontunk a tegnap megjelentekkel kapcsolatban

Rengeteg megkeresést kaptunk Ádám kolléga tegnap este megjelent, nagy port kavart véleménye miatt. Ebben a posztíró egy történelmi áttekintés keretében foglalta össze a Viasat3 múltját és jelenét, arra keresve a választ, hogy mi történt az egykor jobb napokat is látott tévécsatorna presztízsével.

Tovább

"Iszonyatosan viszket a bal herém. Három és fél hónapja"

A Paramount mutatja be az Eszméletlen című fekete komédiaszériát

A rövidfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt Mindenki rendezője, Deák Kristóf  egy újabb alkotással örvendezteti meg a közönséget. Elsőként ma, holnap és holnapután a Paramount Channel műsorán láthatják a nézők a frissen forgatott Eszméletlen című fekete komédiasorozat bemutatkozó epizódjait.

Tovább

Olasz szitkom érkezik a Megamaxra

Íme a Maggie és Bianca – Divatból jeles magyar hangjai

Maggie hatalmas álma válik valóra, mikor ösztöndíjat nyer a Milánói Divat Akadémiára. Bianca, az olasz divatmágnás lánya, szintén felvételt nyer. Kapcsolatuk viharosan indul, ám klassz csapattá alakulnak. Csatlakozik pár csoporttársuk is, akik szintén rajonganak a divatért és a zenéért.

Tovább

Mi a fasz van a Viasattal?

Miközben az AXN is csak kullog

Hihetetlenül régóta halogatom ennek a bejegyzésnek a megírását, de ideje, hogy valaki kimondja végre: szisztematikusan tönkretették Magyarország egyik leginnovatívabb kábelcsatornáját. A Viasat erős márka volt, de már csak egy nem túl sikeres Sony- termék, miközben az AXN is csak kullog.

Tovább

Érkezik A mélység, íme a magyar hangok

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

Majd kétszáz új epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax repertoárja, az AMC ugyanis a kanadai DHX-től vásárolt új tartalmakkal turbózza a gyerekcsatornái műsorát. Elsőként a számos ausztrál díjra jelölt, A mélység című ausztrál-kanadai animációs sorozat érkezik szombaton kora este.

Tovább

Az RTL elkaszálta a Heti Hetest

Nem lesz több adás a "humor nagyágyúival"

Kedden este a Facebookon posztolta Para-Kovács Imre, hogy hivatalosan is vége a Heti Hetesnek, pedig a csatorna ígérete szerint márciusban újabb nyolc részre visszatért volna, és állítólag terveztek is a műsorral. Az 1999 szeptembere óta képernyőn lévő Heti Hetes megszűnése régóta kódolva volt.

Tovább

Mi lesz veled DIGI?

Titkolózik miközben egyhelyben toporog a cég

Manapság már tulajdonképpen alap, hogy a szolgáltatók nem csak a szokásos módon tévén, hanem okostelefonon és tableten, azaz online is elérhetővé teszik a csatornákat saját előfizetőik számára. Ilyen szolgáltatás például a TV Go, a Horizon Go, a TARR MobilTV és a DIGI Online is.

Tovább

Érkezik a Humans folytatása az AMC-re

Drámai lesz a második évad

A szintetikus androidok a társadalom, a családok részei lettek. Az a feladatuk, hogy engedelmesen segítsék a családok mindennapjait, vezessék a háztartást, gondozzák az időseket, amire éppen szükség van. De néhány android kezd öntudatra ébredni. És mi történik, ha szabad akaratot kapnak?

Tovább

Az Oscar-díjátadóra hangol a Paramount Channel

Újabb tematikus hét a Viacom filmcsatornáján

A Paramount Channel már mától a szombati Oscar-díjátadóra hangol. Premier nem lesz, de a Viacom filmcsatornájának már ismert filmjei közül a korábbi években díjat nyert alkotások érkeznek a képernyőre, amelyeket magyar színészek, színésznők, filmrendezők és humoristák ajánlanak.

Tovább
süti beállítások módosítása