Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Isten és Vajna – Csak ez kell az éterbe?

2018. március 01. - Ádám // emTV.hu

Miközben a Rádió1 terjeszkedése szép csendben kinyírja a vidéki rádiókat, és úgy néz ki, hogy a Class FM helyén Andy Vajna filmügyi kormánybiztos cégének tavaly távozott ügyvezetője, Bakai Mátyás indíthat rádiót, a mai napon elstartolt a Sola Rádió a fővárosi 101.6 MHz-en. Az új vallási-kulturális adó célja a média evangelizáció – adta hírül a Radiosite.

A rádió koncepciója a reformáció ötszázadik évfordulója alkalmából a keresztény hit és értékrend alapjain minél szélesebb közszolgálati műsortartalmat közvetítése minél több hallgatóhoz. Műsoraikkal az emberek konkrét helyzetére, napi tennivalóira, erkölcsi kérdéseire szeretne válaszokat adni, továbbá modelleket, gondolatokat, és mindezt a keresztény hit és értékrend alapján. Az állomás alternatíva kíván lenni a két magyar katolikus vallási rádió mellett a protestáns keresztény értékek és szellemiség képviseletével.

Éljen a sokszínű rádiós piac!

Az NMHH Médiatanácsa által a frekvencia hasznosítására kiírt pályázatot az egyedüli, alakilag és tartalmilag is érvényes ajánlatot beadó, a református rádió mögött álló Fontana Média Kft. tavaly ősszel nyerte meg.

emTV.hu // Radiosite

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr8313708504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása