Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A SzkiTon beszabadult a Klipszemlére és bezsebelte a közönségdíjat

2018. október 13. - Ádám // emTV.hu

A SzkiTon Productions Beszabadultunk a boltba című első klipje nyerte az idei Klipszemle közönségdíját! Ezzel olyan előadókat előztek meg, mint például Majka, Király Viktor, vagy a Wellhello. A fantasztikus rajongói aktivitásnak hála négyszer több szavazatot gyűjtöttek be, mint az utánuk következő, ezzel pedig megkaparintották első díjukat!

szkiton_dij.jpeg

Az általam is nagyon szeretett, tisztelt és nagyra becsült, jövőre már élő zenekari kísértettel is koncertező elmeháborodott mókamesterek ebben a videóban köszönték meg a támogatást, és gőzerővel dolgoznak tovább, hogy még idén új klippel jelentkezhessenek. Ám addig is nézzük meg a győztes videót, amit korábban olyan, klipeket nem vetítő csatorna is játszott, mint a most tízéves Comedy Central.

Szívből gratulálunk fiúk, és köszönjük, hogy szórakoztattok minket!

A klipszemlén a közönségdíj mellett számos más elismerést is kiosztanak, erről itt olvashatsz.

emTV.hu // SzkiTon Productions

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr4514298875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása