Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Így vette át és köszönte meg a Comedy Central születésnapi díjait Sheldon, Cartman, Peter Griffin és Beverly Goldberg

2018. október 13. - Ádám // emTV.hu

Csütörtökön este, tízévesen és tíznaposan rendezte születésnapi buliját a Comedy Central Magyarország a Hello Baby Barban. Az eszem-iszom, dínom-dánomot megelőzően Litkai Gergely prezentálásában, élőben nézhettük végig a CCB News legfrissebb híreit, ezt követően pedig egy agyament díjátadóra is sor került: az öt kategóriában osztott elismerés közül négyet olyan sorozatsztárok vehették át, mint Beverly Goldberg, Sheldon Cooper, Eric Cartman és Peter Griffin. (Az ötödiket nem meglepő módon maga a Comedy Central kapta.) Ők mindannyian egy beszédben, a tőlük megszokott módon köszönték meg a díjakat, a szpícseket pedig csak most, csak nálunk, csak nektek, a csatorna jó fej, és minden bizonnyal még mindig másnapos munkatársainak jóvoltából, kizárólag az emTV.hu-n Ti is megnézhetitek!

ccb_dij_cover.jpg

A legkockább kocka díját nyerte Sheldon Cooper, az Agymenőkből.
(magyar hangja: Szabó Máté)

A legvásottabb kölyök Eric Cartman lett a South Parkból.
(magyar hangja: Csőre Gábor)

A legőrültebb család természetesen Goldbergék lettek! A díjat az anya, Beverly vette át.
(magyar hangja: Solecki Janka)

A leggyerekesebb apa díját pedig Peter Griffin vehette át a Family Guy-ból.
(magyar hangja: Kerekes József)

Az ötödik díjat a csatorna kapta, és Bartosz Witak, a Viacom International Media Networks kelet-európai és izraeli ügyvezető igazgatója vette át, akivel az este folyamán Litkai is beszélgetett a színpadon. Erről, és minden másról, ami a humorcsatorna szülinapi buliján történt, hamarosan egy önálló cikkben számolok be!

S bár nem a Comedy Central először, és valószínűleg soha többet át nem adott díját zsebelték be, de aznap, egy időben a születésnapi party-val a csatornán is sokat látható SzkiTon Productions is kapott egyet, ráadásul egy valódit, tudniillik a harmadik Klipszemlén nyertek közönségdíjat első klipjükkel, csak erről rajtunk kívül mindenki más baszik beszámolni.

emTV.hu EXKLUZÍV // Viacom

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1914298975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása