Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Start Trekből készült animációs sorozat lehet a Nickelodeon újabb nagy dobása

2019. február 19. - emTV.hu

A Variety és a Hollywood Reporter infomációi szerint a Nickelodeon és a CBS Television Studios egy új, gyermekeknek szánt Star Trek animációs sorozatról tárgyal. Ha az együttműködés megvalósul, akkor ez lehet az első olyan új Star Trek tévésorozat, ami nem a CBS All Access színeiben debütál.

A Nickelodeonra tervezett Star Trek animációs sorozat cselekményének részleteit még nem hozták nyilvánosságra, de az biztos, hogy Kevin és Den Hageman írja a forgatókönyvet. Hagemanéknek olyan animációs filmeket köszönhetünk, mint például a Lego Ninjago: A Spinjitzu mesterei és a Trollvadászok, de dolgoztak a Hotel Transylvania, A Lego kaland és A Lego Ninjago történetén is.

A Nickelodeon új elnökének, Brian Robbinsnak egyik első nagy dobása lehetne a sorozat. A szakembert októberben nevezték ki a Viacom gyermekcsatornájának élére, feladata többek között, hogy megbirkózzon a változó nézői szokásokkal, és sikerre vigye a csatorna új projektjeit.

emTV.hu // Variety // Hollywood Reporter

banner_emtv.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr1314636154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása