Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Négyen búcsúztak az X-Faktortól

2019. november 17. - emTV videó

Az X-Faktor 2019-es évadának első élő showjában, a tavalyi évadban sikert aratott székes feladat kemény próbatétel elé állították a versenyzőket és a mentorokat. Míg Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára véget ért a verseny, stábunk Bagdi Enikőt, Burai Renátót, Zdroba Patrikot és Manuelt kapta mikrofonvégre.

szg_9982.jpg

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, Dárdai Blanka, Manuel, Ruszó Tibi, Burai Renátó ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget. A nézők még négy versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Bagdi Enikő, Zdroba Patrik, Take3 és Vanek Andor. Huszár Aletta, a C.O.O.L., a Speranta és Anti bácsi számára pedig véget ért az X-Faktor.

A videó a YouTube-on is megtekinthető!

emTV.hu // RTL Magyarország

elmeny_es_velemeny.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr7415309628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása