Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Reklámmentes sorozatepizód a Comedy Centralon

2019. december 10. - Ádám // emTV.hu

Szemfüles olvasóink már észrevehették, hogy a magyar humorcsatornán hétfőtől csütörtökig 19:50-kor kezdődő Agymenők közben a jobb felső sarokban kis felirat hívja el a figyelmet arra, hogy az epizód nincs is megszakítva se reklámmal, se műsorajánlóval. Az újításról természetesen megkérdeztük a csatornát.

tbtt_reklammentes.jpg

"Arra törekszünk, hogy egy-egy műsorblokkban minél nagyobb arányban tudjunk műsortartalmat sugározni, és a reklámidő mellett lehetőség szerint minél kevesebb időt töltsünk ki műsorajánlókkal és miniprogramokkal. Mivel az Agymenők epizódjai rövidebbek a megszokottnál, ezért az átlagosnál eggyel több epizódot is le tudunk adni egy blokkban. A törvényben meghatározott reklámidőt sikerült úgy elosztanunk az epizódok között, hogy legalább az egyik részt megszakítás nélkül is tudjuk sugározni. Ezt egy felirattal is jelezzük azoknak a nézőknek, akik számára fontos, hogy az adott epizódot megszakítás nélkül is megtekinthetik. Abban bízunk, hogy így az igazi Agymenők rajongók most még inkább átadhatják magukat az agyafúrt élményeknek"

– mondta el az emTV,hu érdeklődésére Szúcs László, a Viacom regionális kommunikációs vezetője.

emTV.hu

elmeny_es_velemeny_hir.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr2615346592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása