Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Új kreatív csapattal angol nyelvű podcast csatornát indítunk

Az év végén indulnak az angol nyelvű magyar tematikus műsorok

2024. szeptember 25. - emTV.hu

Az új csatorna elindulásával kapcsolatos kreatív munkát az emTV.hu kreatív producere, Horváth Ádám Tamás felügyeli. Az ő szakértelme és tapasztalata kulcsfontosságú lesz abban, hogy a csatorna gördülékenyen induljon el, és hogy olyan tartalmak készüljenek, amelyek megfelelnek az elvárásoknak, ugyanakkor megőrzik a platform sajátos magyar hangulatát.

ai-generated-8980910_1280.jpg

Kovács Zsófi személyében pedig olyan vezeti majd a mindössze néhány fős szerkesztőséget, aki nemcsak a marketingstratégiák területén jártas, hanem különös figyelmet fordít a digitális platformok sajátosságaira is. Ennek köszönhetően a YouTube-csatorna fejlődése szorosan összekapcsolódik majd az emTV.hu márkaidentitásának újratervezésével.

Zsófi munkáját egy lelkes és sokszínű csapat segíti majd, akik szintén kulcsszerepet játszanak a tartalom előállításában és a csatorna sikerében. A szerkesztőség három tagja – Boros Lili, Tóth Emília és Farkas Marcell – a tartalomgyártás és a média különböző területein szerzett tapasztalataik révén értékes hozzájárulást nyújtanak majd a kreatív folyamatokhoz.

Boros Lili, a tartalomgyártás lelke lesz, aki kreatív ötleteivel segíti a csapatot. Az újságírónak tanuló Lili célja, hogy friss, új hangokat hozzon a csatorna videós tartalmaiba, amely vonzóvá teheti a csatornát a fiatal közönség számára.

Zhang Xiaochuan Kínából érkezett Magyarországra, ahol jelenleg egyetemi tanulmányait folytatja, és feltörekvő marketingstratégaként szeretne lábnyomot hagyni a Holdon. Budapesten élő hallgatóként remekül ötvözi a nemzetközi és a helyi piaci trendeket. Zhang Xiaochuan szakértelmének középpontjában a márkamenedzsment és az integrált marketingkommunikáció áll, amely tökéletes alapot biztosít ahhoz, hogy az emTV.hu új csatornája sikeresen belépjen a médiatérbe.

emtv.png

Tóth Emília a közösségi média menedzsmentjéért és a vizuális kommunikációért felel majd. Emília tapasztalata a közösségi platformokon biztosítja, hogy a csatorna tartalmai ne csak a YouTube-on, hanem más felületeken is széles körben terjedjenek.

Farkas Marcell a technikai oldalon támogatja majd a csapatot, videószerkesztési és produkciós ismereteivel biztosítva a magas minőségű tartalom előállítását.

Az emTV.hu új YouTube-csatornája izgalmas időszakot nyit meg a csapat számára. Bár a konkrét tartalmi tervek egyelőre nem kerültek nyilvánosságra, a csatorna fókuszában egyebek mellett a magyar kultúra, televíziós hírek és nemzetközi szórakoztatóipari trendek állnak majd. A cél az, hogy a magyar tartalmakat nemzetközi közönség számára is érthető és releváns formában mutassák be, megőrizve a helyi értékeket és hitelességet.

A tervezett tartalmakról és a csatorna további részleteiről később számolnak majd be, de az már most látszik, hogy az emTV.hu új projektje izgalmas időszakot ígér mind a csapat, mind a nézők számára. Az angol nyelvű YouTube-csatorna fejlesztése és a szerkesztőségi csapat összeállítása fontos mérföldkő, amely hosszú távon hozzájárulhat az emTV.hu feltámadásához és újraértelmezéséhez.

emTV.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr6818499044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása