Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Programajánló hétvégére

"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk"

2012. november 02. - Flankerr

em.jpgArra gondoltunk, hogy ha már itt a hosszú hétvége, kedveskedünk hűséges olvasóinknak azzal, hogy tévés programokat ajánlunk. Ebben a borongós időben még többen ülnek a készülékek előtt (bár most épp süt a nap). Nekik szól a napokra lebontott listánk.

Péntek
Nem csak Mel Gibson rajongóknak érdemes 15:50 kor az RTL Klub-ra kapcsolni, mert a Maverick önmagában is egy szórakoztató film. A klasszikusabb filmkockákra vágyóknak 17:35-kor irány az M1, és Jókai Mór Aranyembere. A magyar filmeknél maradva legyen következő célpontunk a Viasat3 19:15-től, és a Csak szex és más semmi, ami a kivételesen tényleg vicces és szórakoztató magyar vígjáték erős castinggal. Végül pedig a múlt szombati X-Faktor borzalmait mossuk ki fülünkből egy kis Voice-szal a TV2-n 20:30-tól.

Szombat
Az M2-n 13:45-kor kezdődik az MTK-Ferencváros örökrangadó focimeccs: remélhetőleg a Videoton és a válogatott sikerei inspirálólag hatnak majd a csapatokra. A Rendőrakadémia 2 (COOL, 18:15) rekeszizomra kifejtett ingereibe viszont biztosak lehetünk. Az Ovizsaruból (Story4, 20:30) pedig megtudhatjuk, hogy a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. És jóban kell lenni velük, mert náluk van az összes.

Vasárnap
Érdemes korán kelni, hogy az M2-n megnézzük a WTTC kínai futamát, míg 13:30-tól az M1-re kapcsolók a száguldó cirkusz (Formula 1) abu dhabi-i puccparádéját nézhetik. 19:00-tól a COOL-on a rapperből színésszé átváltozó Will Smith egy jó filmjét, a poszt- apokaliptikus zombis Legenda vagyok-ot ajánlom. Na és ha egy film biztosan elmondhatja magáról, hogy legenda, akkor az a Kelly hősei (22:10, RTL Klub). Nagyon remélem, hogy az eredeti szinkronnal, megvágás nélkül. Ha mégis belenyúlnának, gyorsan szörföljünk a Sport2-re, és 22:15-től fürödjünk a tesztoszteronba a New York Giants – Pittsburg Steelers NFL meccsen.

Holnap és vasárnap délután hatkor pedig kapcsoljatok honlapunkra, mert a premier ajánló rovatunkban több csemegét is bemutatunk. Addig is, jó pihenést és szórakozást mindenkinek.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr294885178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása