Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Star Wars a Százholdas Pagonyban

Malacka szerepében R2D2

2016. január 17. - dselmeczi

poen.jpgA negyven éves floridai illusztrátor és művész, James Hance grafikáiban a Walt Disney-féle Micimackó vuki, Füles birodalmi lépegető, Kanga és Zsebibaba pedig tauntaun lett. A Micimackó (Winnie the Pooh) címével összecsengő Wookie the Chew névre keresztelt képsorozat a tovább mögött.

james_hance_wookie_the_chew_01.jpgjames_hance_wookie_the_chew_02.jpgjames_hance_wookie_the_chew_03.jpgjames_hance_wookie_the_chew_04.jpgjames_hance_wookie_the_chew_05.jpgjames_hance_wookie_the_chew_06.jpgjames_hance_wookie_the_chew_07.jpgjames_hance_wookie_the_chew_08.jpgjames_hance_wookie_the_chew_09.jpgjames_hance_wookie_the_chew_10.jpgjames_hance_wookie_the_chew_11.jpgjames_hance_wookie_the_chew_12.jpgjames_hance_wookie_the_chew_13.jpgjames_hance_wookie_the_chew_14.jpg

emTV.hu // Boredpanda

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr508280990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása