Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Művészi videó a Nike-tól

Szokatlan videóval rukkolt elő a cég

2017. február 27. - emTV.hu

A #WeBelieveInThePowerOfLove kampány részeként új, a Nike-tól szokatlan, a szerelem erejét középpontba helyező videóval rukkolt elő a cég. Luca Finotti munkája nem egybefüggő történetet mesél el, de nem sokban különbözik egy stilizált kliptől, mely művészien egyesíti az animációt az élő videóval.

Tovább

Badár Sándor túlélési tanácsai ma este

500 felesleges cucc: Badár Grylls tanácsai túrázóknak

A pálinka elengedhetetlen a világításhoz és a medvék elleni védekezéshez. Egy igazi kalandor minden eshetőségre felkészül. Vagy mégsem? Ma este kilenckor a Comedy Central műsorán Badár Sándor tévében még sosem látott önálló estjéből kiderül, hogyan is túrázik valójában a magyar.

Tovább

"Bevállalja? Igen vagy nem?"

Álláspontunk a tegnap megjelentekkel kapcsolatban

Rengeteg megkeresést kaptunk Ádám kolléga tegnap este megjelent, nagy port kavart véleménye miatt. Ebben a posztíró egy történelmi áttekintés keretében foglalta össze a Viasat3 múltját és jelenét, arra keresve a választ, hogy mi történt az egykor jobb napokat is látott tévécsatorna presztízsével.

Tovább

"Iszonyatosan viszket a bal herém. Három és fél hónapja"

A Paramount mutatja be az Eszméletlen című fekete komédiaszériát

A rövidfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt Mindenki rendezője, Deák Kristóf  egy újabb alkotással örvendezteti meg a közönséget. Elsőként ma, holnap és holnapután a Paramount Channel műsorán láthatják a nézők a frissen forgatott Eszméletlen című fekete komédiasorozat bemutatkozó epizódjait.

Tovább

Olasz szitkom érkezik a Megamaxra

Íme a Maggie és Bianca – Divatból jeles magyar hangjai

Maggie hatalmas álma válik valóra, mikor ösztöndíjat nyer a Milánói Divat Akadémiára. Bianca, az olasz divatmágnás lánya, szintén felvételt nyer. Kapcsolatuk viharosan indul, ám klassz csapattá alakulnak. Csatlakozik pár csoporttársuk is, akik szintén rajonganak a divatért és a zenéért.

Tovább

Mi a fasz van a Viasattal?

Miközben az AXN is csak kullog

Hihetetlenül régóta halogatom ennek a bejegyzésnek a megírását, de ideje, hogy valaki kimondja végre: szisztematikusan tönkretették Magyarország egyik leginnovatívabb kábelcsatornáját. A Viasat erős márka volt, de már csak egy nem túl sikeres Sony- termék, miközben az AXN is csak kullog.

Tovább

Érkezik A mélység, íme a magyar hangok

Tovább bővül a Minimax és a Megamax műsorkínálata

Majd kétszáz új epizóddal gazdagodik a Minimax és a Megamax repertoárja, az AMC ugyanis a kanadai DHX-től vásárolt új tartalmakkal turbózza a gyerekcsatornái műsorát. Elsőként a számos ausztrál díjra jelölt, A mélység című ausztrál-kanadai animációs sorozat érkezik szombaton kora este.

Tovább

Az RTL elkaszálta a Heti Hetest

Nem lesz több adás a "humor nagyágyúival"

Kedden este a Facebookon posztolta Para-Kovács Imre, hogy hivatalosan is vége a Heti Hetesnek, pedig a csatorna ígérete szerint márciusban újabb nyolc részre visszatért volna, és állítólag terveztek is a műsorral. Az 1999 szeptembere óta képernyőn lévő Heti Hetes megszűnése régóta kódolva volt.

Tovább

Mi lesz veled DIGI?

Titkolózik miközben egyhelyben toporog a cég

Manapság már tulajdonképpen alap, hogy a szolgáltatók nem csak a szokásos módon tévén, hanem okostelefonon és tableten, azaz online is elérhetővé teszik a csatornákat saját előfizetőik számára. Ilyen szolgáltatás például a TV Go, a Horizon Go, a TARR MobilTV és a DIGI Online is.

Tovább

Érkezik a Humans folytatása az AMC-re

Drámai lesz a második évad

A szintetikus androidok a társadalom, a családok részei lettek. Az a feladatuk, hogy engedelmesen segítsék a családok mindennapjait, vezessék a háztartást, gondozzák az időseket, amire éppen szükség van. De néhány android kezd öntudatra ébredni. És mi történik, ha szabad akaratot kapnak?

Tovább
süti beállítások módosítása