Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Majd' harmincéves tudósítás a Danubius Rádióról

2018. február 13. - Ádám // emTV.hu

Három évvel az indulása után már éjszakai intim hangú rádióműsort tervezett a Danubius Rádió – derül ki az 1989. április 11-i Híradó tudósításából. A korszak hangulatáért, a korabeli eszközökért és rádiós technikáért, illetve a huszonhét éves Rónai Egonért és a fiatal Siklós András frizurájáért egyaránt érdemes kattintani!

ronaiegon_danubius_1989.jpgPosztunkat Rónai Egon is megosztotta, akinek egyrészt nagyon köszönjük, másrészt pedig Facebookján egyebek mellett a következőket írja:

"... nagyon jó érzéseket ébreszt bennem: a Danubius Rádió mérföldkő, alapvetés, iskola. Valamint barátságok, szakmai és emberi kapcsolatok alapja.

Olyanok látszanak a felvételen, akiket örökre megőrzök, még ha évekig nem is találkozunk, György Gábor, Árus Erika, Kun Zsuzsa, Siklós András, Schubert Attila, Zentai László, Kisignácz Ferenc (aki már sajnos nincs köztünk)... Jó volt és nem csak azért, mert megszépíti az idő: úttörők voltunk egy műfaj megteremtésében, a kereskedelmi rádiózásban."

emTV.hu // NAVA // Milántól loptuk a Médiás és IT kibeszéldéből

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr5813661160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása