Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Két Pasi Meg Egy Kicsi 9. évad összefoglaló

Felnőtt a kicsi pasi, avagy gyorséttermi menü változatosan

2012. július 06. - Flankerr

kritika.jpgFiktív felmérések szerint egyszer megkérdeztek valakit, hogy azért jár-e rendszeresen ugyanazon gyorsétterembe, mert mindig ugyanolyan az étel? Egy fityfenét, válaszolta: azért, mert szeretem az ízét! Hát én is így vagyok ezzel a vígjáték veteránnal: sok újdonságot nem hoz, de amit tud, az világszínvonalon tárja elém.

taahm9_1.jpgAshton Kutcher lubickol a szerepében, akárcsak a hazánkban ismeretlen, de kiváló brit színésznő, Sophie Winkleman, aki kislányával együtt komoly szerepet kapott az évad második felében. Ennek ára az lett, hogy az iróniából kigyúrt, szatírában fürdő bejárónő, Berta sajnos kevesebbet szerepel, Herbert és Judith pedig gyakorlatilag teljesen eltűnt. Ha javítanának az arányon a tízedik évadra, hálás lennék érte.

taahm9_2.jpgMég egy negatívumot vennék elő, ami a vígjáték-sorozatokra, és kimondottan a TAAHM-re jellemző: egy- két részben felvázolnak egy szálat (Walden új céget alapít), jó pár részig jegelik azt, aztán BUMM: az évadzáróban hipp- hopp újra előkerül.. Ez olcsó húzás, és nem szép dolog.

taahm9_3.jpgSzerencsére a sorozat védjegyei, vagyis Alan szerencsétlen vicces bénázásai, vagy ifjúvá serdült, butácska fiának és haverjának kalandjai továbbra is viccesek, és különösen a szópoénok, egymásnak beszólások nagyon jó minőségűek. Az évadzáró egyértelműen Jake-ra van kihegyezve, enyhén szájbarágósan jelzik felénk, hogy véget ért számára középiskola, jöhet a kemény élet. Ami esetében még annál is durvábbnak ígérkezik, HA az írók tovább viszi ezt a vonalat.

taahm9_4.jpgA sorozat kilencedik évadát nyugodt szívvel értékelem 7/10-re. Jót tett neki a vérfrissítés, és stabilan hozza azt, amit megszoktunk tőle. akinek ez kevés, nem értem, miért nézte végig a kilencedik etapot. A törzsrajongók már biztosan tudják, hogy a tizedik. évadot berendelte a CBS. Viszont reform lépésként a sorozatot eddigi bebetonozott hétfői helyéről: jó hír, hogy a legnézettebb CBS vígjáték, a Big Bang Theory mögé kerül. Én követni fogom ide is.

zzepg_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr44634533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása