Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Túlélés terepfokozaton

Új műsor indul holnap a Discovery-n

2012. szeptember 12. - emTV.hu

discovery.jpgSzeptember 13-án, csütörtökön este 22.00-kor vadonatúj sorozat jelentkezik a Discovery Channel műsorán, amely az autós és túlélős programok legjobb tulajdonságait ötvözi. Az epizódokból többek között az is kiderül, hogyan készíthető vadászfegyver egy autóalkatrészből, vagy mennyi ideig bírja egy tojás az autó radiátorán lévő repedés töméseként.

tuleles_terepfokozaton.jpgA Túlélés terepfokozaton (One Car Too Far) két szereplőjét, Gary Humphrey-t, a brit különleges erők volt tagját és az amerikai autóőrültet, Bill Wu-t otthagyják a világ valamely távoli pontján egy kis piros autó társaságában. Az a feladatuk, hogy az autóval eljussanak valamilyen ember lakta helyre. Azonban mindegyik kiindulási pontra jellemző, hogy oda ember autóval még sohasem merészkedett. Nincsenek megfelelő utak, nincsenek tartalék alkatrészek és nincsenek napi élelmiszeradagok. A fagyos és veszélyes vulkáni hegycsúcsról való leereszkedéstől az esőerdő nedves, sűrű növényzetén való átjutásig a különleges páros csak azt használhatja fel, amit helyben megtalál, hogy a járművet egy minden célra alkalmas terepjáróvá varázsolja.

Videó itt.

zzepg_v2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr884772795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása