Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lesz RTL2 a MinDigTV Extrásoknak?

Ha máskor nem, hétfőn biztosan kiderül

2012. szeptember 24. - emTV.hu

mindigtvextra.jpgAnnak ellenére nem, hogy augusztus 15-e óta próbáljuk kinyomozni, még mindig nem tudjuk. Az RTL Kábeltelevíziós portfólióját értékesítő IKO-tól és a szolgáltatást üzemeltető Antenna Hungáriától sem kaptunk választ. A szolgáltatásnak idén nyáron már hetvenezer előfizetője volt.

Augusztus 15-én elkezdtünk dolgozni azon, hogy megtudjuk, nézhetik-e majd a MinDigTV Extra előfizetői az RTL2 indulását.

Első körben felhívtuk a MinDigTV Extra telefonos ügyfélszolgálatát, ahol azt mondták, nem tudnak válaszolni, próbálkozzunk a szolgáltatónál. Tárcsáztuk az Antenna Hungária központi számát, ahol próbáltuk elérni a még júniusban a NatGeo képarányváltásával felmerült problémák miatt segítségünkre lévő illetékest, aki a telefont felvevő hölgy szerint éppen abban a pillanatban ment el egy megbeszélésre, de mondjam el a kérdésem, a nevem meg a telefonszámom és visszahív. Maratoni megbeszélés lehet.

Mivel az AH-nál nem jártunk sikerrel, felhívtuk az RTL2 sajtósát, aki átirányított minket az értékesítő IKO-hoz, aki annyit közölt, hogy "meg kell kérdeznie a cég álláspontját". Jó bonyolult dolog lehet ez, hogy negyven nappal később sem sikerült megtudakolni a cég álláspontját az ügyben.

Gondoltuk bepróbálkozunk az előfizetői oldalról is, így kérdésünket megírtuk a MinDigTV Extra információs mail címére is, ahol szeptember 11-én a következő választ kaptuk:


Tájékoztatom, hogy az RTL2 kapcsán a tárgyalások a tartalomszolgáltatóval még folyamatban vannak. Egyelőre nem tudok információval szolgálni, amint konkrét hírünk lesz, értesíteni fogjuk Ügyfeleinket és Partnereinket.

Most komolyan... Az RTL2 napokon belül elindul, még sem tudni, hogy a DIGI vagy éppen az említett Antenna Hungária felveszi-e valamely csomagjába az RTL Klub új testvércsatornáját. Biztos bonyolult tárgyalások ezek, de a csatornát már két éve elkezdték előkészíteni, az indulás időpontját is nyilván régebb óta tudták, mint a nagyközönség, egyszerűen elképzelhetetlennek tartjuk, hogy hat nappal a start előtt is találgatni kell, nincs konkrét pro vagy kontra információ.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr904800276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása