Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szombat)

X-Faktor élő show, 19:30, RTL Klub

2012. október 13. - Ádám // emTV.hu

ajanlo.jpgNem teljesen premier, hiszen már túl vagyunk a casting- adásokon, a Táboron és a Mentorok házán, de az élő adások még csak most kezdődnek. Zámbó Krisztiánostól, Csobot Adélostól, fülgyulladásostól, Gangnam style-ostól ezzel a felütéssel indul az X-Faktor 2012 első élő show-ja ma 19:30-kor az RTL Klubon.

xmentorhaz_malek.jpgMegmondom őszintén nem lepne meg, ha ez lenne az utolsó, vagy legalább is jó időre utolsó X-Faktor Magyarországon, hiszen a műsor láthatóan elfáradt, a rajongók között is sokaknak lett keserű szájíze a sokszor manipulált vagy bocsánat, csak manipuláltnak tűnő műsortól, ami igazából soha nem volt tehetségkutató, csak egy zenés reality.

A magam részéről a produkció túl steril, zenei előképzettségem ellenére sem igazán értem mindig, hogy amit a zsűri jónak tart az miért az, hogy akiket lefikáznak, azokat miért és úgy egyébként is; miért kell Ördög Nórának állandóan lihegnie, mesterkélten kimasíroznia a kulisszából keresztbe a színpadon minden reklámblokk előtt, úgyhogy szívesen adnék "felejtős- jegyet" a műsornak. Újdonságra idén sem számítok, de azért kíváncsi vagyok hogyan fogják Csobot Adélt az első háromba rugdosni és hogyan nyeretik meg Zámbó Krisztiánnal az X-Faktor harmadik, reményeim szerint utolsó évadát.

2.jpg

fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr714845215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása