Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (vasárnap)

A Bárka II, 19:15, AXN

2012. október 21. - Ádám // emTV.hu

ajanlo.jpgA termékelhelyezések és a megtévesztő promók királyának harmadik évadja csütörtökön indult Spanyolországban (poszt hamarosan), míg a másodikat ma kezdi adni az AXN, de már egy hete elérhetővé tette a csatorna az AXN Playerben, méghozzá HD minőségben. Az első évad fináléjában a hajón rájönnek, hogy nincsenek egyedül a világon, amikor egy telefonhívást kapnak a Nemzetközi űrállomás legénységétől. Ez a hívás pedig sok mindent megváltoztat. Ezzel a felütéssel indul ma 19:15-kor A Bárka második évada az AXN csatornán!

A Sarkcsillag legénységének tagjai még az első évad történéseinél is extrémebb szituációkba keverednek: magára hagyják az űrállomás legénységét, vagy szembenézzenek egy közelgő hatalmas vihar megjósolhatatlan következményeivel, történelem előtti szörnyetegek, halálos szúnyogok, egy vízesés a tenger közepén, elektronikus viharok, lázadások a fedélzeten. Mindezen felül a legénységhez csatlakozik négy hajótörött, akik szándéka megkérdőjelezhető. Plusz még az eddiginél is többet és hosszabban követhetjük figyelemmel Ainhoa, Ulises és Gamboa szerelmi háromszögét.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr184861128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása