Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (szombat)

18:30 Négy szingli, egy eset | 19:00 Mr. Sunshine | 23:00 A hős alakulat (SuperTV2)

2012. november 03. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 februárjában indult a CBS szépreményű szituációs komédiája, a Mad Love. Ebben egy friss, még alakulóban lévő szerelmes pár mindennapjait láthatjuk. A csavar az, hogy mindkét fél legjobb barátja is általában velük lóg, viszont ők ki nem állhatják egymást. Ezzel a felütéssel indul ma 18:30-kor a Négy szingli, egy eset a SuperTV2-n. Aztán. Szintén 2011 februárjában indult az ABC-n a Mr Sunshine című szitkom. Ennek főszereplője Matthew Perry, aki egy hatalmas sportcsarnok rendezvényszervezője, és természetesen az összes körülötte lévő alak őrült egy kicsit. Ezzel a felütéssel indul ma 19:00-kor a Mr. Sunshine a SuperTV2-n. Aztán. 2010 márciusában indult el az USA-ban az HBO tíz részes mini sorozata, a The Pacific. Ebben a második világháborús katonai drámában a csendes-óceáni hadszíntér véres eseményeit követhetjük végig az amerikai tengerészgyalogság szemszögéből, szigetről szigetre vándorolva. Ezzel a felütéssel indul ma 23:00-kor a The Pacific – A hős alakulat a SuperTV2-n, immáron az HBO után országos adón is.

A Mad Love egy nagyon jól sikerült vígjáték sorozat, de sajnos az amerikai nézők másként gondolták: csak tizenhárom részt élt meg. Legfőbb vonzereje a méregerős casting: Jason Biggs (Amerikai Pite), Sarah Chalke (Dokik), Tyler Labine (Reaper), vagy a zseniális komika, Judy Greer. Az ajánlási faktor 5/5, próbálja be mindenki.

5.jpg

A Mr. Sunshine idén újévkor már debütált a Pro4-en, na de tegye fel a kezét az, aki január elsején megnézte mind a tizenhárom részt. Igen, ez is egy elkaszált sorozat. Minden további részlet a spoiler- mentes kritikánkban olvasható. Ajánlási faktor 3/5, különösen a Jóbarátok rajongóinak.

3.jpg

A The Pacific a méltán legendás Elit Alakulat szellemi utódja. A produceri székben többek között Stephen Spielberg és Tom Hanks ült, akik kétszáz millió dollárt költöttek a tíz részre. Véres, naturalista, lassú karakterépítő, igazi mocskos katonás sorozat, nem véletlen az este tizenegy órás kezdés. Az ajánlási faktor 4/5, igazi férfias szórakozás.

4.jpg

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr34887175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása