Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

December 3-án indul a TV2 dokureality-je

Családi Titkok

2012. november 15. - Ádám // emTV.hu

kritika.jpgMár a TV2 Csoport szeptemberi sajtótájékoztatóján kiderült, még idén elindítják a maguk scripted dokureality-jét. A TV2-es Családi Titkok nyolc hónappal az RTL-es A gyanú árnyékában után, december 3-án startol. Az előre megírt dokureality lényege, hogy amatőr szereplőkkel mutat be hétköznapi eseteket: szülőket, akik nem tudnak megbirkózni azzal, hogy gyerekük drogos, vagy fiatalon teherbe esett anyákat, akiket átvert egy szélhámos házasságszédelgő. A történetek biztos mindenki számára ismerősek lesznek majd, hisz' minden nap találkozhatunk ilyen és efféle emberi drámákkal, hétköznapi esetekkel a saját környezetünkben.

December 3-tól lesz látható a TV2 Családi Titkok című amatőr szereplős sorozata. Az eredetileg október 15-én, a fél hatos sávban startoló produkció őszi elindítását a csatorna azért halasztotta el, mert a jól bejáratott és magas nézettségű Gyanú 19:10-ről október 1-jén átkerült 17:15-re.

Eközben az RTL Klub már javában a Berlin - Tag und Nacht-hoz keres szereplőket, de a TV2 is tervezi másik, állandó szereplős megírt szappan- dokureality indítását, méghozzá a Jóban- Rosszban készítőitől. Ebben fiatalok fognak harcolni és vívódni a bűn ellen, legalább is ez jött el a rövid promóból, amit a TV2 őszi sajtótájékoztatóján mutattak az újságíróknak. A januárban induló produkció címe Bűnök és Szerelmek. Ezzel a címadással a TV2-nek a leggagyibb tévécsatornanév evör díj mellett sikerült elnyernie a leggagyibb műsorcím díját is.

A kérdés nem csak az, hogy milyen lesz a Családi Titkok, hanem hogy pontosan milyen időpontban és mi ellen száll majd be a nézettségi versenybe.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr494907877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása