Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Gordon Ramsay megunta a konyhát

Pokoli hotelek hétfőtől a Spektrum Home-on

2012. november 21. - emTV.hu

spektrumhome.jpgAz éttermek rettegett mumusa úgy tűnik, megunta a konyhákat és új kihívások után nézett. Legújabb sorozatában hotelekre feni a fogát, de továbbra sem válogat az eszközökben, hogy hogyan állítsa talpra azokat. Az összesen hat epizódból álló Pokoli hotelek első adását augusztus 13-án vetítette Fox. A mocskos szájú csávó új sorozatát gyorsan ledarálja a Spektrum Home, mivel november 26-tól minden hétköznap este nyolc órás kezdettel adják. A dupla részes pilot a meglehetősen impozáns környezetben található a vermonti Juniper Hill Fogadóban készült.

Gordon Ramsay sokat tett a vendéglátásért, hiszen rémesen lepukkant éttermek még rémesebb kínálatát, és szakácsainak tucatját szedte ráncba. Egy zsoldos hadseregnyi séfet tanított már meg brillírozni és a legmagasabb igényességgel ételt készíteni. Sokak képességeit méltatta ország-világ szeme előtt, vagy éppen álmukat porba tiporva eltanácsolta őket a pályáról. A focistából ételszakértővé avanzsált mentor rendkívüli szigorral, kíméletlen odamondással és folyton s folyvást káromkodva tette mindezt, de mégis - sőt talán éppen ezért - szeretjük. Ő a kíméletlen igazság megtestesítője. „Ékesszólása” pedig későbbi sorozatainak címét is meghatározta, hiszen erre utalt mind a magyar, mind pedig az eredeti angol cím: A fickó F-fel azaz a The F-Word. Akik attól félnének, hogy a vele töltött felhőtlen tévézésnek vége szakad, azokkal itt és most megosztjuk az örömhírt, hogy a Spektrum Home jóvoltából megérkezett Magyarországra a Hotel Hell, melyet a csatorna Pokoli hotelek címmel fog műsorra tűzni.

pokoli_hotelek.jpgRamsay az új területen is a régi szerepében tűnik fel, lepukkant szállodákat, fogadókat vesz kezelésbe. A koszos hálószobák, penészes fürdőszobák, a tehetségtelen személyzet és borzasztó kiszolgálás csak pár példa azokra a dolgokra, amelyeket helyre kell tennie. Dacolva a kétségbeejtő állapotokkal, a kegyetlen maximalizmusáról híres Gordon Ramsay azt tűzi ki célul, hogy versenyképes, a mai gazdasági helyzetben is életképes hoteleket hagyjon maga mögött. Miközben lépésről lépésre halad az adott szálloda rendbetételével, sztárszakácsunk sajátos, utánozhatatlan módján küzd meg a tulajdonossal vagy épp a személyzettel. Egy biztos: szem nem marad szárazon!

Gordon Ramsay és a Pokoli hotelek november 26-tól minden hétköznap este 20:00-tól látható a Spektrum Home-on!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr914917727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása