Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (hétfő)

19:30 Családi titkok (TV2) | 21:50 Igazság eltakarva II (TLC)

2012. december 03. - Flankerr

ajanlo.jpg2012 szeptemberében jelentette be a TV2, hogy az RTL Klubhoz hasonlóan ők is elindítanak egy saját gyártású, napi sugárzású úgynevezett scripted dokureality-t. Ebben amatőr színészek fognak megtörtént eseményeket tévére átírt formában előadni: pont, mint A gyanú árnyékában-ban. Aztán. A Discovery 2011-ben mutatta be a My naked secret című műsorát. Ebben Dr. Linda Papadopoulos pszichoterapeuta és bőrgyógyász igyekszik segíteni azokon, akik szeretnének szembenézni az olyan testi rendellenességeikkel, mint a torz anyajegyek, aszimmetrikus mellek, pikkelysömör, vagy rendellenes zsíreloszlás. Ezzel a felütéssel indul ma 19:30-kor a Családi titkok a TV2-n és 21:50-kor az Igazság eltakarva második évada TLC-n.

Gyorsan szögezzük le, a Családi titkok nem RTL Klub másolás: a TV2 anyacsatornájának van egy sikeres műsora, ami alapul szolgált. Az viszont már teljesen a Róna utca felelőssége, hogy a szeptemberben még a 17:30-as időpontra ígérték a műsort, és volt is hír róla, hogy elindul. Aztán az RTL nagyon ügyes húzással átrakta 17:15-re A gyanú árnyékban-t, ami komoly siker lett. Majd, ettől teljesen függetlenül, a Családi titkok átkerült 19:30-ra, harcoljon csak A Kód ellen. A két esemény között bizonyára csak a gonosz konteóhívő szerző lát néminemű összefüggést. Nem mellesleg hiába menekítette ki a csatorna A gyanú árnyékában mellől, mivel az RTL a premier- epizódokat 19:20-tól a COOL-on adja. Engem egy teljes SWAT kommandó se tudna rávenni, hogy nézzem, de azért az ajánlási faktor egy semleges 3/5.

3.jpgzzepg.jpg

Az Igazság eltakarva ügyesen talál meg egy olyan piaci rést, ami sokkal nagyobb lehet, mint gondolnánk. És bizony nem mindenki tudhat sok forintot kiadni a testi hibák „kijavítására”, no meg van, amikor erre nincs lehetőség. Ekkor nagyon jól jöhet egy szakember segítsége. Az ajánlási pontszám 3/5.

3.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr104944576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása