Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A változások kora

2012

2012. december 28. - Flankerr

2012.jpgRemélem, megengeditek nekem, hogy egy kis személyes évértékelővel kezdjem. 2012 komoly változásokat hozott az életemben, természetesen itt csak a médiát, vagy az oldalt érintőt érintem. Ez volt az első teljes évem az emTV.hu-nál, ezt nagyjából százharminc írással honoráltam, és terveim szerint az a szám 2013-ban szignifikánsan növekedni fog. Köszönöm a bizalmat, az olvasói érdeklődést, az építő és romboló hozzászólásokat.

Maga az év a közmédiában a sport éve volt: tarolt az EB, a Forma-1 és az olimpia, de az M1 nagy bánatára nem sikerült az extra nézőket megtartaniuk; továbbra is a fiatalabb korosztály hanyagolja az adót. Persze egy Marslakókkal vagy Hacktionnel nem is lehet, hiába ott a mérleg másik tányérjában a kiváló Munkaügyek, a változatos és egyre sikeresebb Poén Péntek, a nemkicsit túlpörgetett Maradj talpon!, vagy a Gasztroangyal.

A TV2 tovább próbálkozott és bukott kicsit vagy nagyot, az RTL pedig ült a babérjain, és a meglévő sikerei mellé behúzott két új Balázs vetélkedőt, scriptelt doukrealityt, vagy a meglepően szórakoztató Házasodna a gazdát.

Sajnos a sorozatok hanyagolásának hagyományát se szakította meg a piacvezető, és ezen a Dallas tündöklése és bukása sem fog segíteni. A két friss kábeladó jelene öröm a sorozatkedvelőknek, jövőjük még bizonytalan.

Nagyjából ennyi lenne az esztendő rövid zanzája részemről. Jövőre itthon nem számítok nagy változásokra, és reménykedem (félek hiába), hogy megússzuk az új BB és VV évadokat. Mert akkor inkább úthenger.

3.jpg

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr474978974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása