Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

20:10 Született médium II (TLC)

2013. január 15. - Flankerr

ajanlo.jpg2011 szeptemberében mutatta be az amerikai TLC kábeladó a Long Island Medium című reality-t. Ebben az állítólagos médium, Theresa Caputo életét kísérhetjük figyelemmel, a klienseitől a családi történésekig. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:10-kor a Született médium második évada a TLC-n.

A műfaj eléggé adja magát, a sorozatról magáról sokat nem kell mondanom. A második évad nyitánya odakint 2,28 millió nézőt vonzott, ami egy ekkora adónál nem rossz. A csatorna is így gondolta, mert míg az első három évad kilenc, tizennégy, majd tizenhét részes volt, 2013 márciusában már harminc résszel indul a negyedik évad. Az ajánlási faktor 1/5, egy pont levonás jár a „született” szó használatáért.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr235018477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása