Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Búcsúznak a Universal Channel krízismenedzserei

Botrány – évadzáró kedden 21:20-kor

2013. június 14. - emTV.hu

universal.jpgKomoly izgalmakra számíthatnak azok, akik kedden 21:20-tól a Universal Channelt és a Botrányt választják, egy időre ugyanis szünetre vonul a csatorna sikersorozata! Shonda Rhimes huszonegy részen keresztül, három történetszálon fűzte fel az összeesküvéses sztorit, ami most az évadzáróban teljesedik majd ki! Hogy lebukik-e a titkos viszonyt folytató Olivia Pope és az elnök? Ki a tégla? Hamarosan minden piszkos kis titokra fény derül! A Universal Channel közleménye következik.

botrany_csapat.jpg

A Universal Channel nézői abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy a legjobb országos amerikai drámák közül kettőt is hétről-hétre követhetnek! A férjem védelmében mellett a Botrány az a sorozat, ami folyamatos nyomás alatt tartja rajongóit, így egy perc megállás sincs az epizódokban. A második évadban választási csalás, egy rejtélyes tégla és az első szezon óta folyamatosan kibontakozó szerelmi szál is folyamatos fenyegetést jelentett a krízismenedzser Oliviának és Fitznek, aki nem kisebb személyiség, mint az USA elnöke.

A Botrány meghökkentő eseteivel és erősen megírt főhőseivel sokkolta közönségét. Kerry Washington úgy tudott a sorozat húzóarca maradni, hogy közben Quentin Tarantino spagetti-westernjében is bizonyított. Jövőre azonban visszatérnek kedvenc kríziskezelőink, Oliviának pedig egy új helyzettel kell majd szembenéznie, hiszen egy régen látott ismerős is feltűnik a színen!

Hogy kicsoda? Június 18-án, kedden minden kiderül, amikor a valós személyeken és történéseken alapuló Botrány kis időre elbúcsúzik a magyar nézőktől. Az erős nézettségnek köszönhetően azonban jön a széria 3. évada, amit a Universal Channel rajongói is láthatnak majd!

Forrás és fotó: Universal Channel

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr235361284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása