Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vicces sorozat érkezik a Megamaxra

Rox 'nd roll!

2013. július 12. - emTV.hu

megamax.jpgAugusztus 3-án egy új, élőszereplős ifjúsági fantasy-, akció-, kalandsorozat érkezik a Megamaxra. A leginkább a Knight Rider 2008-as újrájára hajazó ROX című belga sorozat három kivételes képességű tinédzserről szól, akiket a kormány képzett ki egy ultra titkos csapattá. Mindannyiuknak más, a járgányhoz kötődő különleges adottsága van. Érdemes belenézni a videóba! 0:30-nál besírtam.

roxandroll.jpg

A név rövidítése egyszerre jelzi az autó oxigénes működését (riding on oxygen), és a főszereplő fiatalok nevét is, hiszen Rick, Olivia és Xavier állnak a kalandok középpontjában.

Küldetésük, hogy sikeresen oldjanak meg olyan bűnügyeket, amelyekbe másnak beletörik a foga. A kalandok során a hősök versenyt futnak az idővel, küldetésük szigorúan titkos, nyomokat pedig nem hagyhatnak. Arra is figyelniük kell, hogy fegyverük, a különlegesen felszerelt ROX ne kerüljön illetéktelen kezekbe.

forrás: Megamax Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr515402138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása