Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A fű zöld, két éves az RTLII

Ma ünnepli első születésnapját az RTLII

2013. október 01. - emTV.hu

rtl2.jpgA tavaly október elseje nagy nap volt az RTL Csoport életében: új sorozatokkal, önálló híradóval, prémium saját gyártású műsorokkal elindult az RTLII. A szórakoztató csatorna mérföldkő a kábeltelevíziózás történetében: egyszerre nyújt izgalmas kikapcsolódást és szolgál naprakész információkkal a nézők számára.

Saját gyártású műsorok a csatorna saját arcaival

Minden hétköznap késő este jelentkezik a csatorna önálló Híradója Rábai Balázzsal. A napi politikai, közéleti eseményekkel hangsúlyosan foglalkozó híradás fokozatosan a csatorna húzóműsorává vált a 18-49 éves korosztály körében.

A Híradó mellett több más napi, saját gyártású műsorral is jelen van az RTLII a kábelcsatornák piacán. Rendhagyó tanácsadó műsor a Gazdálkodj okosan!, de népszerű a csatorna Segítség, bajban vagyok című problémamegoldó sorozata is. Az RTLII-n született újjá a Forró nyomon Máté Krisztával, illetve ide költözött a Heti Hetes című szórakoztató műsor. A Péntektől Péntekig heti bulvármagazint Istenes Bence vezeti, ahogy az X-Faktor háttérműsorát, az AfterX-et is.

A Szombat Esti Láz az eddigi legnagyobb siker

Az RTLII eddigi legnagyobb sikere az idén márciusban és áprilisban futott Szombat Esti Láz 4. szériája. A népszerű showműsor átlagosan 10,3%-os közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton belül. Utolsó adását a a Nielsen Közönségmérés alapján a teljes lakosságból (4+) 676 148-an látták.

Hamarosan nyílik a ValóVilla ajtaja

Az RTLII a születésnapot újabb sorozatokkal és saját gyártású műsorokkal ünnepli. A vihar című mexikói telenovella október 8-án indul, míg Kiefer Sutherland drámasorozata, az Érintés október 13-án rajtol a csatornán. Máté Krisztának új műsora indul Az első millióm története címmel, mely október 9-től, szerdánként lesz látható. Sőt, Magyarország népszerű valóságshow-ja, a Való Világ is hamarosan beköltözik az RTLII nézőinek mindennapjaiba.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr425546445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása