Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vadonatúj River Cottage sorozat a TV Paprikán

Gyümölcsözön

2014. január 30. - emTV.hu

tvpaprika.jpgMi mindenre jó a gyümölcs? Képes teljesen megváltoztatni egy húsos étel jellegét, pikánssá varázsolhatja a halételeket, felpezsdíti a süteményeket, ráadásul remekül feltölti a szervezet téli vitaminraktárait. A River Cottage alapítója, Hugh Fearnley-Whittingstall új, 2013-ban készült sorozatában a gyümölcsöket, mint különleges, kulturális örökséget mutatja be. Az első epizódot a TV Paprika szombaton, délután kettőkor tűzi műsorára.

gyumolcsozon1.jpg

Hugh célja megváltoztatni az emberek gyümölcsökhöz való hozzáállását, hogy napi gyümölcsfogyasztásunk több legyen a reggeli müzlibe karikázott banánnál. Mindezt a rá jellemző közvetlenséggel és humorral teszi, érdekes emberekkel találkozva, izgalmas helyszíneket felfedezve: mókusvadászatra megy, tengeri hajóra száll, kideríti, hogyan termesztettek a viktoriánusok Heligan kertjeiben ananászt, és egy őrült kalapos teadélutánjára nagyszerű ételeket süt.

gyumolcsozon2.jpg

A sorozat tavaly tavasszal, nyáron és kora ősszel készült, így az epizódok minden évszak szezonális gyümölcseit követik. Az egyes részekben Hugh bemutatja, hogy egy-egy gyümölcs hogyan egészíthet ki bármilyen húsos, halas, zöldséges ételt, vagy akár egy finom pudingot. A River Cottage - Gyümölcsözön bemutatója február elsején, szombaton délután kettőkor lesz a TV Paprikán, a további részeket szombaton és vasárnap láthatják a nézők ugyanebben az időpontban.

TV Paprika

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr835790496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása