Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Maximális fordulatszámon az AXN

Július 9-én indul a No Limit második évada

2014. június 19. - AXN

axn.jpgVincent Liberati titkosügynök hiába a maffiózók réme, kamasz lánya és volt szerelme bármikor a padlóra küldik. Még szerencse, hogy a férfi tudja, a nyers erő mellett egy jó adag humor is kell az élethez. Luc Besson kultuszrendező akciósorozata, a No Limit második évada, országos premierként 2014. július 9-én, szerdán este tíz órakor folytatódik az AXN csatornán, főszerepben a "hétköznapi James Bonddal". A sorozat második évada az elsőhöz képes plusz két epizóddal, összesen nyolc, ötvenöt perces résszel érkezik.

A feszült történet szerint Vincent Liberati, a volt titkosügynök illegalitásba vonul, miután agydaganatot diagnosztizálnak nála. Csatlakozik a Hydra nevű titkos szervezethez, akik az eszközökben nem válogatva harcolnak a marseille-i szervezett bűnözés ellen. Szolgálataiért cserébe a Hydra biztosítja Vincent-nak a legmodernebb, kísérleti gyógykezeléseket.

A második évadban Vincent nem csak a betegséggel és a maffiózókkal harcol, de meg kell küzdenie kamasz lányával, Lolával, volt feleségével, Alexandrával és rendőrtiszt lánytestvérével, Juliette-tel is. Vincent a Fekete Kéz nevű gyémántcsempész banda után nyomoz, akikről kiderül, hogy közük van a Lola iskolájában történt gyújtogatási esethez is. Vincent ezért kétszeres elszántsággal folytatja a hajszát, de sajnos együtt kell dolgoznia Bertrand-nal, a Hydra pénzmosásokért felelős szakértőjével, aki történetesen Alexandra új vőlegénye. Bonyolítja a helyzetet, hogy a rendőr Juliette egyre közelebb kerül Vincent titkaihoz.

AXN // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr116376815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása