Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Elefánt-szigetre viszi nyaralni a kicsiket a Minimax

Szülők, figyelem!

2014. június 24. - emTV.hu

minimax.jpgÜdvözlünk Elefánt-szigeten! Ez a hely az otthona Ellának, a talpraesett elefánt kislánynak. Nagy szíve és még nagyobb képzelőereje mellett egy varázskalap birtokosa is, a különleges kalandok így biztosan nem maradnak el. Ha még nem ismeritek Ellát, itt az ideje elutazni az Elefántok szigetére! Indulás június 30-án reggel 7:45-kor a Minimax-on! Érkezik ugyanis egy varázslatos új animációs sorozat: Ella, az elefánt címmel.

Ellának egy óvodai ki-mit-tud játékos vetélkedőn kell részt vennie, máskor pedig ő vigyáz arra, hogy a játszótéren mindenki betartsa a szabályokat. Barátai, Frankie, Belinda és Tiki rendszeresen furfangos helyzetekbe kerülnek, ám egy kis elszántsággal, csapatmunkával és némi varázslattal a nap végére minden helyzetet sikerül megoldania az aranyos kis elefánt csapatnak. A sorozat játékosan segít abban, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan küzdjenek le egy-egy akadályt, hogy fontos az őszinteség, hogy mindig segítsünk azoknak akik bajban vannak, és lehetőleg ezt a társainkkal együtt tegyük.

Ella szerint nincs olyan kihívás, amely nagyobb lenne, mint ő maga. Ella szórakoztató, vicces, figyelmes és hűséges. Ezért is szeretik őt barátai, akik vele tartanak a kalandozásban.

Ha még nem ismeritek Ellát, itt az ideje elutazni az Elefántok szigetére! Indulás június 30-án reggel 7:45-kor a Minimax-on! További epizódok: minden nap 7:45

Minimax

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr336412785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása