Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Egy hétvége alatt a Vikingek második évada

Ragnar Lothbrok maratonnal tér vissza a Viasat3-ra

2014. augusztus 06. - emTV.hu

viasat3.jpgAz új évad ott folytatódik, ahol az előző véget ért: Ragnar (Travis Fimmel) és fivére, Rollo (Clive Standen) háborúban állnak egymással, Aslaug (Alyssa Sutherland) hercegnő terhessége pedig további bonyodalmakat okoz Ragnar és hitvese, Lagertha (Katheryn Winnick) viszonyában. Az ambiciózus viking vezér méltó ellenfélre akad a wessexi király, Ecbert (Linus Roache) személyében, miközben saját táborán belül széthúzás jelei mutatkoznak. Ráadásként a vikingekkel élő szerzetes, Athelstan (George Blagden) is kételkedni kezd a viking istenekben, Ecbert és szövetségesei pedig összefognak a portyázók ellen.

A véres ütközetek mellett a sorozat továbbra is bepillantást enged a vikingek hétköznapjaiba is, de a nézők látványos ízelítőt kaphatnak a helyenként brutalitástól sem mentes népszokásokból is.

Vikingek II maraton / augusztus 29-30-31-én este / Viasat3

Viasat3

fb_post.jpgzzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr916579219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása