Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jó nézettséggel nyitott a XXI. század és a Házon kívül

Százezrek maradtak fent éjfélig a két RTL-es riportmagazin kedvéért

2014. szeptember 05. - emTV.hu

rtlklub.jpgHiába kezdődik éjfél előtt nem sokkal, rengeteg néző volt kíváncsi a nyári szünet után visszatérő XXI. századra és Házon kívülre. Az RTL Klub két riportmagazinjának adásideje alatt vezette a nézettséget mind a 18-49-es korcsoport, mind a teljes lakosság körében írják.

Múlt századra visszanyúló legendák, színészek és írók sehol máshol el nem mondott történetei, valamint a ma emberének problémái egyaránt nagy érdeklődésre tartanak számot a nézők körében

A XXI. század keddi, első adását – mely a Rubik-kocka történetét elevenítette fel – több, mint 228 ezren nézték (teljes lakosság, 09.02.) A műsorban jövő héten Moldova György író mesél életéről.

A szerdai Házon kívül Mészáros Lőrinccel, Felcsút polgármesterével nyitott, majd a nyolcadik kerület droghelyzetére világított rá. A politikai-közéleti magazint 362.119-en nézték annak ellenére, hogy az adás kevéssel éjfél előtt kezdődött (teljes lakosság, 09.03).

XXI. század és Házon kívül SHR 18-49: 16,1 illetve 22,9 %, SHR 4+: 16 és 25,2 %.

emTV.hu // RTL Klub // az adatok forrása a Nielsen közönségmérés

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr66672901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása