Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Találkozz Dynamo-val Budapesten

Október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat vele

2014. szeptember 27. - emTV.hu

discovery.jpgA világ egyik legnépszerűbb utcai bűvésze, Dynamo Budapestre látogat! Október 8-án néhány szerencsés rajongó személyesen is találkozhat vele a Discovery Channel jóvoltából. Kattints, válaszolj a kvízkérdésekre és találkozz Dynamo-val Budapesten!

dynamo.jpg

A találkozón Dynamo bűvészmutatványokkal lepi meg a közönséget, amelyekbe a nézőket is bevonja majd. Az eseményre belépőjegy nem kapható, az érdeklődők úgy juthatnak be, ha részt vesznek a www.talalkozzdynamoval.com oldalon futó játékban. Október 1-ig mindössze három egyszerű, a műsorral kapcsolatos kérdésre kell helyesen válaszolni, és ezzel már van is esély a közönségtalálkozón való részvételre. A kisorsolt nyertesek partnerükkel érkezhetnek az október 8-án, Budapesten megrendezésre kerülő eseményre.

A nem mindennapi közönségtalálkozóra a résztvevőket a talalkozzdynamoval.com oldalon elérhető játékon indulók közül sorsoljuk ki.

A Dynamo – varázslat a világ körül negyedik évadában Dynamo ismét olyan felejthetetlen kalandra hív, amely során még a legszkeptikusabb nézők szája is tátva marad!

Az új évad első részében Dynamo a napfényes Kaliforniába, a szörfözés és az álmok földjére látogat el és bemutat néhányat a lenyűgöző utcai trükkjei közül: San Francisco dimbes-dombos utcáin pénzérmékkel trükközik, majd Los Angeles neonfényes utcáin varázsol egy rakás pénzt egy utcai zenész orra elé. Amerika után a bűvész egy izgalmas és látványos indiai utazást tesz, melynek során felkeresi a világ egyik legnagyobb nyomornegyedét, találkozik a Gettómilliomosból ismert bollywood-i sztárral, Irrfan Khannal és részt vesz a híres színek fesztiválján (hindu nevén Holi) is. Az utolsó előtti epizódban Dynamo a La Manche csatornán keresztül utazik Párizsba, ahol olyan híres helyszíneken ejti ámulatba turistákat és helyieket egyaránt, mint a Moulin Rouge, az Eiffel-torony vagy a szerelmesek hídja (Pont des Arts azaz a Művészetek hídja). Még ebben a részben Dynamo visszatér Angliába, hogy meglepjen pár sztárt, köztük a Coldplay énekesét, Chris Martint, és Jamie Olivert is. Az utolsó részben Észak-Anglia a cél, a bűvész ellátogat többek között a manchesteri Parklife fesztiválra, természetesen kizárólag azért, hogy még pár hírességnek okozzon emlékezetes pillanatokat, köztük az énekes-dalszerző Sam Smithnek is. A befejező epizódot stílusosan egy hihetetlen kísérlettel zárja Dynamo: megkísérli a lebegést Európa legmagasabb épülete, a Szilánk (angol nevén: The Shard) felett. 

Dynamo, azaz Steven Frayne 2011-ben robbant be a köztudatba, műsora hatalmas siker világszerte. Neve mára eggyé vált az utcai bűvészettel, melynek ő vált az utóbbi években a leghíresebb képviselőjévé. Steven példaképe nemrégiben elhunyt nagyapja, akitől első bűvésztrükkjeit tanulta. Dynamo emlékezetes trükkjei között van, amikor átsétált a Temzén, és amikor lejött a Los Angeles Times irodaépületének oldalán. Dynamo egyrészt nem mindennapi képességeinek köszönheti hírnevét, másrészt annak, hogy mutatványaiba beleépítette a hip-hop kultúra elemeit is. Trükkjeihez gyakran asszisztálnak hírességek, így láthattuk már elbűvöli Will Smith-t, Busta Rhymest és Paris Hiltont is.

A Dynamo – varázslat a világ körül sorozat legújabb évada október 16-án este tíz órakor indul kizárólag a Discovery Channel műsorán!

emTV.hu // Discovery Channel

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr256736421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása