Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Rolbának ütközött Orbán

Ilyen tombolást még nem látott a Székesfehérvár jégcsarnoka

2015. március 06. - emTV.hu

sportklub.jpgOrbán Attila megjelent, tört, zúzott, majd belekötött a rolbába. A pálya legmasszívabb darabja megremegett, vezetője huppant egyet, Orbán pedig felkészült a tusára.  Mint azt  a jégfejlesztő-gép elleni támadás is mutatja,  harcias hangulatban van a Sapa AV19 csapata.

Pattanásig feszült minden idegszál, hiszen pénteken kezdődik a rájátszás, a Volán a Vienna Capitals ellen lép pályára a továbbjutásért. A következő meccsek sorsdöntőek a székesfehérváriak számára.

Az EBEL rájátszás meccseit kizárólag a SportKlubon láthatják az AV19 szurkolói. Az ominózus videót is a csatorna készítette, Orbán Attila főszereplésével.

Egy óra kondizás és másfél óra jeges edzés után tértem vissza a pályára, sok erő már nem maradt bennem – mondta a védő a forgatás után. Következő alkalommal Orbán már nem a rolbával méri össze az erejét: a bécsi játékosok kerülnek a célkeresztjébe.

Sapa AV19 – Vienna Capitals ma 18:45-kor a SportKlub műsorán!

emTV.hu // Red Lemon Media

facebook.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr377245353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása